ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Νίνη και Λαγό κόντρα στον Πλατανιά ο Παναθηναϊκός

Χωρίς Νίνη και Λαγό κόντρα στον Πλατανιά ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Σωτήρης Νίνης λόγω κάκωσης στη δεξιά ποδοκνημική και ο Τάσος Λαγός δεν υπολογίζονται από τον Γιάννη Αναστασίου για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά. Εκτός και οι Σάντσεθ, Λουντ, Πέτριτς που μπήκαν στο πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα.

Με δυο ακόμη σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί την Κυριακή κόντρα στον Πλατανιά ο Παναθηναϊκός καθώς μετά το πέρας της προπόνησης του Σαββάτου ο Γιάννης Αναστασίου άφησε εκτός αποστολής τους Σωτήρη Νίνη και Τάσο Λαγό. Ο μεν πρώτος είχε κάποιες ενοχλήσεις στο δεξί πόδι από μαρκάρισμα σε προπόνηση που έγινε τις προηγούμενες μέρες και έκανε θεραπεία ενώ ενδεχομένως να απουσιάσει από μερικές ακόμα προπονήσεις της επόμενης εβδομάδας.

Από εκεί και πέρα ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε να αφήσει εκτός και τους Σάντσεθ, Λουντ, Πέτριτς οι οποίοι τις τελευταίες μέρες μετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας αλλά προφανώς ο 42χρονος τεχνικός δεν ήθελε να ρισκάρει με ενδεχόμενη υποτροπή ενόψει και του αγώνα που ακολουθεί με την Ξάνθη προκειμένου να έχει και άλλες λύσεις στην διάθεση του.

Αντίθετα στην 21μελη αποστολή που ανακοίνωσε μετέχουν οι Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Δώνης και Αγγελόπουλος με τρεις εκ των τεσσάρων να συμπεριλαμβάνονται λογικά και στην 18άδα του αγώνα με τον Πλατανιά. Συγκεκριμένα εκτός έμειναν οι Νίνης, Πέτριτς, Σάντσεθ, Λουντ, Εσιέν, Βέμερ, Κότσαρης και Λάγος.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αποτελείται από τους:

"Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με τον Πλατανιά (27/09/2015 - 16:00 Novasports2) πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί. Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα, «κορόϊδο», τελειώματα και παιχνίδι.

Ο Νίνης έχει υποστεί κάκωση στην δεξιά ποδοκνημική από χτύπημα σε προηγούμενη προπόνηση και έκανε θεραπεία, Εσιέν και Κότσαρης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Βέμερ έκανε θεραπεία και γυμναστήριο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με τους Χανιώτες, που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαϊδης», για την πέμπτη αγωνιστική της Super League Ελλάδα.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Ταυλαρίδης, Χουχούμης, Τελάντερ, Τριανταφυλλόπουλος, Μπούρμπος, Νάνο, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Ζέκα, Δώνης, Αμπέντ, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Καρέλης, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Καλτσάς και Αγγελόπουλος".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ