ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς Μουνιέ, Κάτσε και Γιόχανσον ο Παναθηναϊκός

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με τρεις σημαντικές απουσίες θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Παναθηναϊκός καθώς ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γιόχανσον, Κάτσε και Μουνιέ.

Χωρίς τρεις σημαντικές μονάδες για την λειτουργία του Παναθηναϊκού θα υποδεχθούν οι πράσινοι τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο το βράδυ στο ΟΑΚΑ.

Ο Γιώργος Δώνης δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Γιόχανσον, Μουνιέ και Κάτσε και καλείται να λύσει ένα ακόμα πρόβλημα σχετικά με τους αντικαταστάτες τους ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ.

Αντίθετα στην 20άδα που πήρε μαζί του ο Έλληνας τεχνικός θα είναι για πρώτη φορά ο Νώντας Παντελάκης ενώ μετέχει και πάλι ο Μακέντα. Το καλό για τον Δώνη είναι πως μπορεί πλέον να υπολογίζει στους Οικονόμου και Κουλιμπαλί που είναι 100% έτοιμοι.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της πράσινης ΠΑΕ αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Κάτσε και ο Σέχου και θεραπεία ο Μουνιέ και ο Γιόχανσον. Ο προπονητής Γιώργος Δώνης πήρε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για τον αγώνα.

Αυτοί είναι οι Κότσαρης, Διούδης, Οικονόμου, Μαυρομμάτης, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Παντελάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Καμπετσής, Μακέντα.

Εκτός έμειναν οι: Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Γιόχανσον, Μουνιέ, Κάτσε, Αποστολάκης, Θεοχάρης, Τριανταφυλλόπουλος, Άλτμαν, Σέχου, Κουντουριώτης και Σιφναίος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ