ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Μολέντο στο ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΛΚΜΑΑΡ (ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΜΟΛΕΝΤΟ
Μολέντο ICON

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε ποινή τριών αγωνιστικών στον Ροντρίγκο Μολέντο για το χτύπημα στον Βασίλη Ρέντζα κατά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ για το Κύπελλο Ελλάδας. Χάνει Λαμία, Αναγέννηση και Ολυμπιακό.

Το χτύπημα του Ροντρίγκο Μολέντο στον Βασίλη Ρέντζα κατά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ (20/9) για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Έτσι ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός του "τριφυλλιού" αναμένεται να χάσει τα ματς με Λαμία (21/10, 20:30), Αναγέννηση Καρδίτσας (24/10, 17:15) και Ολυμπιακό (28/10, 19:30).

Οι "πράσινοι" αναμένεται να ασκήσουν έφεση κατά της ποινής, προκειμένου αυτή να μειωθεί και ο Νοτιοαμερικάνος να προλάβει τουλάχιστον το ντέρμπι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ (13/4), στο "Γ. Καραϊσκάκης" για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας της περυσινής σεζόν, ο Σεμπά έβαλε τρικλοποδιά στον Αραούχο στο γκολ του Πατίτο. Η Ένωση προχώρησε σε καταγγελία κατά των "ερυθρολεύκων" στις 18/4 και ο Βραζιλιάνος τιμωρήθηκε στις 25/4.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέφρασε με ανακοίνωση που εξέδωσε τη δυσαρέσκειά της για την έκδοση της απόφασης, με δεδομένο ότι η καταγγελία της έγινε στις 22 Σεπτέμβρη.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ:

"Επέβαλε στον Παναθηναϊκό χρηματική ποινή ύψους 8.500 ευρώ (για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με την Λάρισα).

Επέβαλε στον ποδοσφαιριστή Ροντρίγκο Μοντεστό ντα Σίλβα Μολέδο ποινή αποκλεισμού 3 αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή 200 ευρώ για πράξη, στον αγώνα Κυπέλλου Παναθηναϊκός-Λάρισα, που προβλέπεται και τιμωρείται από διατάξεις του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ