ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Λουντ, Κολοβέτσιο η προπόνηση του Παναθηναϊκού

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι Λουντ, Κολοβέτσιος δεν βρέθηκαν τη Δευτέρα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού ενώ ο Μουνιέ έκανε θεραπεία λόγω ενός αιματώματος στον τετρακέφαλο.

Με προβλήματα ξεκίνησε η μίνι προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς της Τετάρτης με την Λαμία καθώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές του στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά να μένουν εκτός.

Συγκεκριμένα στο "Γ. Καλαφάτης" δεν βρέθηκε ο Λουντ που αισθανόταν ακόμα κάποιες ζαλάδες από το χτύπημα στο κεφάλι και προτιμήθηκε να μείνει κλινήρης σπίτι του. Επίσης απών ήταν και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος που έπαθε τροφική δηλητηρίαση.

Επίσης πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε ο Μουνιέ ο οποίος έχει ένα πρόβλημα στον τετρακέφαλο από την αναμέτρηση με τον Πλατανιά και η συμμετοχή του στο ματς με την Λαμία είναι αμφίβολη.

Από εκεί και πέρα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ξανά ο Κότσαρης ενώ δεν έχει επιστρέψει από τη Βραζιλία ο Λουτσιάνο. Επίσης απών ήταν και ο Γιάννης Μπουζούκης ο οποίος ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων που έχει προπονήσεις και δυο φιλικά τις επόμενες μέρες.

Στην προπόνηση όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο παιχνίδι με τον Πλατανιά έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν το πρόγραμμα με προθέρμανση, συνέχισαν με κορόιδο και ολοκλήρωσαν με πιεστικά παιχνίδια σε μικρό χώρο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ