ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Κάτσε, Βέργο, Καμπετσή στη Ξάνθη ο Παναθηναϊκός

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ / ΚΑΤΣΕ(Α) ΦΑΤΙΟΝ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ / ΚΑΤΣΕ(Α) ΦΑΤΙΟΝ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης έκανε την έκπληξη και άφησε εκτός αποστολής τον Κάτσε ενώ δεν πήρε στην 20άδα ούτε τους Βέργο, Καμπετσή που αποκτήθηκαν στις αρχές της εβδομάδας.

Με μια έκπληξη θα ταξιδέψει στη Ξάνθη ο Παναθηναϊκός καθώς ο Γιώργος Δώνης δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή που ανακοίνωσε τον Έργκους Κάτσε ο οποίος δεν έδειχνε να είναι σε τόσο καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, κάτι που είχε φανεί μένοντας εκτός και στο φιλικό με τον Λεβαδειακό.

Ο 49χρονος τεχνικός επέλεξε να αφήσει εκτός και τους Βέργο, Καμπετσή που αποκτήθηκαν στις αρχές της εβδομάδας και να ταξιδέψει στην Ξάνθη έχοντας μαζί του ποδοσφαιριστές που είχαν δουλέψει από την αρχή της προετοιμασίας με την ομάδα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Διούδη, Κότσαρη, Ξενόπουλο, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιο, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδη, Μαυρομάτη, Πούγγουρα, Κουλιμπαλί, Στάικο, Δώνη, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Κουρμπέλη, Τζανδάρη, Μουνιέ, Εμμανουηλίδης, Σέχου.

Εκτός έμειναν οι: Κάτσε, Καμπετσής, Βέργος, Παντελάκης, Θεοχάρης, Κουντουριώτης, Αποστολάκης και φυσικά ο τραυματίας Άλτμαν αλλά και οι ποδοσφαιριστές που θα πάνε δανεικοί και συγκεκριμένα οι Πίσπας, Οικονομόπουλος, Σιφναίος, Αγγελόπουλος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ