ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Χρωστάμε κάτι στην Γκαμπάλα"

"Χρωστάμε κάτι στην Γκαμπάλα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός ετοίμασε ένα βίντεο ενόψει του αγώνα με τη Γκαμπάλα τονίζοντας ότι το τριφύλλι επιστρέφει στην Ευρώπη και έχει κάτι χρωστούμενα με τους Αζέρους.

Όπως και η Γκαμπάλα, έτσι και ο Παναθηναϊκός ετοίμασε και ανέβασε ένα βίντεο-προμό για τη σημερινή αναμέτρηση με τους Αζέρους. Ένα βίντεο το οποίο φυσικά και είχε ετοιμαστεί νωρίτερα και δεν ήταν απάντηση προς το βίντεο που έβγαλε η Γκαμπάλα.

Σε αυτό φυσικά τονιζόταν ότι ο Παναθηναϊκός επιστρέφει και είχε πλάνα από τη Λεωφόρο και τα αποδυτήρια με το σύνθημα: "Παναθηναϊκός θα πει μαχητική ψυχή" αλλά και το γκολ του Μολέντο εντός έδρας με την ΑΪΚ και τα εκτός έδρας τέρματα κόντρα στην ΑΪΚ και τους πανηγυρισμούς του πράσινου πάγκου.

Φυσικά υπήρχαν πλάνα από την εξέδρα της Λεωφόρου αλλά και τα γκολ κόντρα στην Μπρόντμπι εντός και εκτός έδρας και εν συνεχεία στο βίντεο εμφανίστηκε η φράση: "Χρωστάμε κάτι" και ακολούθησαν πλάνα από το ματς με την Γκαμπάλα στη Λεωφόρο.

Το τρίτο κομμάτι του βίντεο έκλεινε με τη φράση: "Νέα σεζόν, νέα όνειρα" και υπάρχουν στα πλάνα ο Μαρίνος Ουζουνίδης και στιγμές από το ματς με την Άλκμααρ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ