ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χρήστος Δώνης: "Να βρούμε τρόπο να σηκώσουμε κεφάλι"

Χρήστος Δώνης: "Να βρούμε τρόπο να σηκώσουμε κεφάλι"

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Άρη, Χρήστος Δώνης, υποστήριξε μετά το τέλος του αγώνα με τους κίτρινους πως οι παίκτες του τριφυλλιού είναι αυτοί που μπαίνουν και παίζουν και τα έχουν πάει άσχημα.

Ο Χρήστος Δώνης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη και τη βαριά ήττα του Παναθηναϊκού λέγοντας πως οι παίκτες είναι αυτοί που πρέπει να βρουν τι φταίει καθώς αυτοί μπαίνουν και παίζουν.

Ο νεαρός μέσος ερωτηθείς για το αν θα ήταν λύση η αποχώρηση του Γιώργου Δώνη από τον πάγκο σημείωσε πως η διοίκηση θα πάρει την απόφαση για το τι πρέπει να κάνει.

"Μας είπε ότι είναι ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για εμάς και φυσικά εμείς ξέρουμε ότι είναι η πιο δύσκολη μέρα όσο καιρό βρίσκεται ο προπονητής μας στον Παναθηναϊκό. Πρέπει να φανούμε δυνατοί και να βγούμε απ' αυτό καθώς είναι αρχή του πρωταθλήματος".

Είναι λύση η αλλαγή προπονητή;
"Σίγουρα δεν είμαι ο κατάλληλος για να κρίνω αν πρέπει να μείνει ή να φύγει ο προπονητής, υπάρχει διοίκηση που θα το αποφασίσω. Εμείς μπαίνουμε μέσα και παίζουμε. Όλα τα παιδιά πρέπει να δίνουμε το κάτι παραπάνω. Δεν ξέρω τι φταίει δεν μπορώ να καταλάβω πως έχουν αλλάξει τα πράγματα από την προετοιμασία έως σήμερα".

Είσαι από μικρό παιδί στον Παναθηναϊκό, είσαι Παναθηναϊκός, ξέρεις πως σκέφτεται ο κόσμος μπορείς να του πεις, όχι να του υποσχεθείς;
"Νομίζω ότι όλοι οι οπαδοί δεν θέλουν λόγια αλλά πράξεις. Θα πρέπει μέσα στο γήπεδο να κάνουμε πράξεις. Πρέπει να βρούμε τρόπο να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά".

Κάποιοι παίκτες δείχνουν να μην τα δίνουν όλα;
"Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να κρίνω έναν συμπαίκτη μου. Για κάποιον καινούριο η για κάποιον παλιό η νοοτροπία παίζει μεγάλο ρόλο. Δεν είναι ομάδα όμως να ρίχνουμε ευθύνες ο ένας στον άλλο".

Θεωρείς ότι πρέπει να γίνει ένα γκρουπ θέραπι μεταξύ σας;
"Με τη διακοπή της εθνικής κάναμε πολλές ομιλίες αλλά όπως είπα και πριν στην πράξη τα χαλάμε. Να βρούμε αντίδοτο γιατί δεν είναι εικόνα αυτή".

Έχεις βρει τι φταίει;
"Όχι. Είδατε ότι κάναμε μια καλή προετοιμασία αλλά αυτό δεν το θυμάται κανένας γιατί δεν μας δίνει ούτε πόντους, ούτε τίποτα. Έχουμε κάνει ομιλίες αλλά δεν έχουμε βρει λύση μέχρι τώρα".

Εσύ είσαι και στην πλέον δύσκολη θέση καθώς ο πατέρας σου είναι ο προπονητής της ομάδας, ενώ δέχεσαι σκληρή κριτική και μάλιστα μετά το ματς με τον ΟΦΗ ξέσπασες;
"Το έχω συνηθίσει πλέον να είμαι στο επίκεντρο. Δεν με επηρεάζει στο μυαλό μου, ούτε μέσα στο γήπεδο το σκέφτομαι. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ αν έχω συγγένεια με τον προπονητή έχουμε περισσότερο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε. Μιλάμε για τον Παναθηναϊκό, ούτε ο Δώνης, ούτε κανένας άλλος είναι πάνω από το σύλλογο".

Η ομάδα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό; Θα μπορούσε ένα θετικό αποτέλεσμα να ας δώσει μια ώθηση;
"Σίγουρα έτσι είναι. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε να δούμε τι φταίει και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ