ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χουλτ στο Sport24.gr: "Ποιοτικός παίκτης ο Μολίνς"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκλας Χουλτ γνωρίζει όσο λίγοι το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πράσινων, Γκιγέρμο Μολίνς, και μιλώντας στο Sport24.gr υποστήριξε ότι είναι ένας παίκτης πολύ καλός που όμως θα χρειαστεί χρόνο ώστε να ενσωματωθεί πλήρως στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 4-0 τον Αστέρα Τρίπολης και είναι με το ενάμιση πόδι στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Σουηδός αριστερός μπακ του "τριφυλλιού", Νίκλας Χουλτ, μίλησε στο Sport24.gr μετά τη λήξη του ματς στο "Απόστολος Νικολαΐδης" αναφερόμενος στη σημασία των εκτός έδρας νικών της ομάδας του ανεξάρτητα από το εάν έχει κριθεί η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Χουλτ ρωτήθηκε και για το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού και συμπατριώτη του, Γκιγιέρμο Μολίνς, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να του δοθεί χρόνος για να προσαρμοστεί και να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

- Τι σημαίνει αυτό το ματς για την πορεία σας στο Κύπελλο Ελλάδας;
"Ήταν καλό ματς για εμάς. Παίξαμε καλά, νομίζω, ο Αστέρας δεν είναι κακή ομάδα. Τους νικήσαμε με 4-0. Ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς".

- Ο Παναθηναϊκός, μάλλον, είναι ήδη στα ημιτελικά...
"Α... στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις. Το 4-0 είναι πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς στο πρώτο ματς. Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα ματς. Κι εκτός έδρας επίσης".

- Ήταν αυτό το καλύτερο ματς του Παναθηναϊκού με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στην τεχνική ηγεσία;
"Κάναμε καλό παιχνίδι, πετύχαμε τέσσερα γκολ, αλλά δεν ξέρω αν ήταν το καλύτερο ματς. Ήταν, σίγουρα, ένα από τα καλύτερα ματς".

- Πιστεύεις ότι το "τριφύλλι" είναι έτοιμο να κάνει εξίσου καλά ματς απέναντι σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ;
"Ναι, έχουμε ποιότητα στην ομάδα και πιστεύουμε στον προπονητή. Νομίζω ότι έχουμε καλές πιθανότητες για καλά ματς απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο".

- Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση ενός συμπατριώτη σου. Είναι ο Γκιγιέρμο Μολίνς, εσύ σίγουρα τον ξέρεις καλύτερα από εμάς. Τι παίκτης είναι;
"Έχω καιρό να τον δω, αλλά είναι ποιοτικός παίκτης. Είναι δυνατός και καλός με την μπάλα. Μπορούμε να τον εκμεταλλευτούμε πολύ".

- Εάν δεν έχει τραυματισμούς και είναι σε καλή φυσική κατάσταση, θα μπορέσει να εξελιχθεί σε σημαντική μονάδα;
"Νομίζω ότι πρέπει να του δώσουμε λίγο χρόνο, γιατί νομίζω ότι δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση τώρα καθώς δεν έπαιζε για κάποιους μήνες, οπότε θα πρέπει να του δώσουμε μερικές λίγες εβδομάδες πριν ενταχθεί πλήρως στην ομάδα. Ελπίζω να εξελιχθεί σε πολύ σημαντικό στοιχείο".

- Τρεις Σουηδοί (Μολίνς, Χουλτ, Μπεργκ) στην ίδια ομάδα...
"Είναι καλό... (γέλια)".

Photocredits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ