Χουλτ: "Παίρνω πρωτοβουλίες στην επίθεση"

Χουλτ

Χουλτ: "Παίρνω πρωτοβουλίες στην επίθεση"

Ο Νίκλας Χουλτ αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό που αντιμετωπίζει στη Σουηδία και στον τρόπο που καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας στον Παναθηναϊκό.

Ο Νίκλας Χουλτ κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της Σουηδίας για το φιλικό παιχνίδι με τη Νορβηγία και παρότι δεν συγκαταλέγεται στις αρχικές επιλογές του Γιάνε Άντερσον, μοιάζει αποφασισμένος να ανατρέψει την κατάσταση...

Ο Σουηδός αριστερός μπακ μίλησε για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στη θέση του και για τη διάθεση του να διεκδικήσει την εμπιστοσύνη του ομοσπονδιακού προπονητή. Όσο για τα καθήκοντα του στον Παναθηναϊκό, εστίασε στην ελευθερία που έχει να προωθείται!

Ο Χουλτ ρωτήθηκε για τις πολλές αλλαγές που θα έχει η Σουηδία, σε σχέση με τη νίκη επί της Γαλλίας: "Είναι σπουδαίο. Με την Πορτογαλία αλλάξαν δέκα παίκτες και ο Γκράνκβιστ, που είχε παίξει στο προηγούμενο και όμως πήγαμε καλά. Η ομάδα έχει πολλούς παίκτες και όλοι δείχνουμε ότι είμαστε καλοί".

Η θέση του αριστερού μπακ προσφέρει πολλές επιλογές στη Σουηδία και ο Χουλτ δεν κρύφτηκε για τη θέση του στην ιεραρχία: "Υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός για τη θέση του αριστερού μπακ. Τα άλλα παιδιά πάνε καλά στις ομάδες τους και φαίνεται πως εγώ είμαι η τρίτη επιλογή. Αλλά, εγώ σκοπεύω να παλέψω και να αξιοποιήσω κάθε ευκαιρία".

Κατά τον ίδιο, αυτό είναι θετικό: "Είναι σημαντικό για την Εθνική ομάδα να έχει ανταγωνισμό σε κάθε θέση. Κανένας δεν νιώθει σίγουρος για τη θέση του".

Ακόμα, ο Χουλτ μίλησε για το πως αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό: "Σε ποδοσφαιρικούς όρους, πηγαίνω καλά στην Ελλάδα και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εκεί. Τρέχω πολύ και έχω το ελεύθερο να παίρνω πρωτοβουλίες στην επίθεση".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι σέξι Πόντιες που αγαπήσαμε

Ένας ύμνος στην αδάμαστη Ποντιακή ομορφιά με αφορμή το Next Top Model.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24