ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χουλτ: "Καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκλας Χουλτ μίλησε στη κάμερα του συνδρομητικού καναλιού μετά τη νίκη επί της Γκεντσλερμπίλιγί και στάθηκε στην πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει έως τώρα ενώ αναφέρθηκε και στο ματς του Europa League αλλά και τον Μπεργκ.

Σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα γίνεται καλύτερος από παιχνίδι σε παιχνίδι εμφανίστηκε ο Νίκλας Χουλτ με δηλώσεις του στην κάμερα της "NOVA" αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Γκεντσλερμπίλιγί.

Ο Σουηδός αμυντικός στάθηκε και στο παιχνίδι του Europa League αλλά και στην απουσία του Μάρκους Μπεργκ και το πόσο λείπει ο συμπατριώτης του από το τριφύλλι.

Πως είδες το παιχνίδι, θεωρείς ότι υπήρχε έξτρα κούραση λόγω της προετοιμασίας;
"Ναι σίγουρα θεωρώ ότι ιδίως στο δεύτερο μέρος ήμασταν κουρασμένοι. Κάναμε ένα καλό πρώτο μέρος, πρεσάραμε σωστά, κρατούσαμε τη μπάλα και πετύχαμε ένα όμορφο τέρμα. Ήταν καλό τεστ για εμάς. Σε αυτά τα τρία ματς θεωρώ ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι".

Είσαι ικανοποιημένος από την πορεία της προετοιμασίας. Αρκετοί παίκτες έφυγαν, υπάρχουν κενά κυρίως μεσοεπιθετικά αλλά προσπαθείτε για το καλύτερο όλη η ομάδα;
"Ναι προσπαθούμε, όπως τελειώσαμε με καλή νοοτροπία τη σεζόν σαν γκρουπ, έτσι συνεχίζουμε και παλεύουμε σε κάθε προπόνηση, ο καθένας παλεύει για το καλύτερο. Ακόμα και αν δεν έχουν παίξει τόσο πολύ μπαίνουν μέσα και δείχνουν ότι θέλουν να παίξουν. Δεν μπορείς να βάλεις κατευθείαν κάποιον στην ομάδα και να τον τοποθετήσεις στην αρχική ενδεκάδα. Ίσως χρειαζόμαστε κάποιους παίκτες ακόμα για να καλύψουμε τα κενά γιατί θα έχουμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και τα Ευρωπαϊκά ματς".

Μάθατε και τον αντίπαλο σας για το πρώτο ματς, έχεις κάποια προτίμηση;
"Όχι δεν έχω κάποια προτίμηση. Δεν ξέρω πολλά για τις δυο ομάδες αλλά είναι καλές από τη στιγμή που παίζουν στην Ευρώπη. Θα δούμε τι θα γίνει στο δεύτερο μεταξύ τους ματς. Δείξαμε σήμερα ότι δεν είμαστε 100% έτοιμοι, είμαστε όμως 80-85% αλλά όταν θα έρθει αυτό το παιχνίδι θα είμαστε στο 100%".

Σου λείπει ο Μάρκους Μπεργκ;
"Όχι, όχι (σ.σ. γέλια), όχι σήμερα κερδίσαμε 1-0 (σ.σ. γέλια) δεν τον χρειαζόμαστε. Φυσικά και μου λείπει σαν φίλος αλλά και σαν συμπαίκτης. Είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής και όλοι τον αναπολούν".

Πολλά έγιναν στη διάρκεια του καλοκαιριού με εσένα, έχει τελειώσει το θέμα;
"Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό, αλλά να συγκεντρωθώ στο ποδόσφαιρο. Έχω τον μάνατζερ μου και τον εκπρόσωπο μου που ασχολούνται με αυτά. Εγώ θέλω να είμαι συγκεντρωμένος στο ποδόσφαιρο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ