ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χουλτ και Λουντ στο προσκήνιο για πώληση

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκλας Χουλτ και ο Ρόμπιν Λουντ έχουν προσελκύσει ενδιαφέρον για μεταγραφή, όμως για κάθε υπόθεση ισχύουν άλλες παράμετροι. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Ο Νίκλας Χουλτ και ο Ρόμπιν Λουντ βρίσκονται στο επίκεντρο τις τελευταίες ώρες, λόγω της φημολογίας για το ενδιαφέρον ομάδων για την απόκτηση τους. Κυρίως από το εξωτερικό για τον Φιλανδό χαφ, αλλά και από την Ελλάδα για τον Σουηδό αριστερό μπακ.

Ωστόσο, προς το παρόν η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν έχει κάτι συγκεκριμένο, πέραν από ανεπίσημες κρούσεις και γενικόλογες προσεγγίσεις. Ναι μεν θα εξετάσει κάθε πρόταση που θα λάβει, επειδή είναι αναγκασμένη να το κάνει από την έλλειψη ρευστότητας, όμως ακόμα δεν έχει τίποτα το χειροπιαστό για να διαπραγματευτεί.

Κατόπιν, οι περιπτώσεις των δύο ποδοσφαιριστών έχουν διαφορετικές παραμέτρους. Οι "πράσινοι" διοικούντες έχουν ανοιχτή γραμμή με τον μάνατζερ του Λουντ και συνεργάζονται για να πετύχουν μία καλή συμφωνία εν όψει του Ιανουαρίου. Αντίθετα, ο ατζέντης του Χουλτ κινείται αυτόνομα και φιλοδοξεί να πετύχει την αποδέσμευση του πελάτη του, μέσω προσφυγής.

Συνεπώς, οι χειρισμοί που απαιτούνται σε κάθε υπόθεση είναι άλλους είδους και οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού έχουν δύσκολο έργο. Αυτό που θέλουν είναι να αποκομίσουν το μέγιστο δυνατό όφελος για τον Παναθηναϊκό, ώστε να σταθεί όρθιος στην πιο κρίσιμη περίοδο της ιστορίας του.

Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΩΝ

Ο Ρόμπιν Λουντ είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον της Σταντάρ Λιέγης, καλύπτεται από τα στάνταρ της, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία. Ο Φιλανδός δελεάζεται από το "πακέτο" που προσφέρει το Νησί, εξ' ου και η συνεργασία του με το αγγλικό μανατζερικό γραφείο, που του αναζητεί ομάδα της Championship. Όσο για τον Παναθηναϊκό, αυτός προσδοκά σε ένα ποσό πάνω από 300.000 ευρώ.

Ο Νίκλας Χουλτ επιμένει ότι δεν έχει μιλήσει με άλλη ομάδα και πιθανότατα αυτό είναι αλήθεια. Όμως, δεν αναιρεί ότι ο μάνατζερ του, Μάρτιν Νταλίν, έχει επαφές προκειμένου να τον πάρει από τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε, εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση από την προηγούμενη άνοιξη και οι σχέσεις του με τη διοίκηση του Τριφυλλιού είναι τυπικές. Η ΠΑΕ θέλει να εξοφλήσει άμεσα τη δόση του Οκτωβρίου προς τον Χουλτ (125.000 ευρώ) ώστε να μην του δώσει το δικαίωμα να διεκδικήσει την ελευθερία του με προσφυγή.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ