ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χουλτ: "Ίσως είμαι ένας από τους παίκτες που θα πουληθούν"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΧΟΥΛΤ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Χουλτ EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκλας Χουλτ μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση για τα σενάρια που τον ήθελαν να σκέφτεται την προσφυγή αλλά τόνισε πως ίσως αποχωρήσει τον Ιανουάριο για να κερδίσει κάποια χρήματα ο Παναθηναϊκός.

Μιλώντας στην κάμερα της "NOVA" ο Νίκλας Χουλτ δεν θέλησε να απαντήσει ευθέως σε ερώτηση για τα σενάρια που τον θέλουν να σκέφτεται την προσφυγή εις βάρος του Παναθηναϊκού. Αντίθετα όμως σημείωσε πως είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει τον Ιανουάριο καθώς το τριφύλλι θέλει να πουλήσει κάποιους παίκτες και ίσως ο Σουηδός είναι ένας εξ αυτών.

Ο Χουλτ επίσης αναφέρθηκε και στα προβλήματα που έχουν οι πράσινοι αλλά και στο επερχόμενο ματς με την Ξάνθη.

Για τα προβλήματα που υπάρχουν στον σύλλογο:
«Προσπαθούμε να μην σκεφτόμαστε τα προβλήματα και αυτό που κάνουμε είναι να προπονούμαστε κάθε μέρα για να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα. Και στα παιχνίδια προσπαθούμε για το καλύτερο. Η λύση είναι να κάνουμε προπόνηση χωρίς να σκεφτόμαστε τα προβλήματα και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο».

Για τα σενάρια περί προσφυγής:
«Δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτό. Είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού»

Για το αν το μέλλον του είναι στην ομάδα:
«Είναι δύσκολο να το ξέρουμε, η ομάδα πρέπει να πουλήσει κάποιους παίκτες τον Ιανουάριο και ίσως εγώ είμαι ένας από αυτούς από τους οποίους θα προσπαθήσουν να αποκομίσουν κάποια χρήματα. Θα δούμε τι θα γίνει. Είναι δύσκολο να πω κάτι για το μέλλον. Όσο είμαι εδώ το απολαμβάνω, οπότε θα δούμε».

Για τη βαριά ήττα στην Τούμπα και το ματς στην Ξάνθη και αν περιμένει αντίδραση:
«Σίγουρα πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε καλύτεροι σε σχέση με το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ. Δεν παίξαμε καλά εκεί και ελπίζω όλοι να θελήσουν να αναζητήσουν ρεβάνς στο ματς στην Ξάνθη θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και να τελειώσουμε το δυνατόν καλύτερα τον πρώτο γύρο».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ