ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χουλτ: "Ήθελα να πιέσω, όχι να φύγω απ' τον Παναθηναϊκό"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκλας Χουλτ παραχώρησε συνέντευξη στη σουηδική ιστοσελίδα "aftonbladet.se", με αφορμή την προσφυγή που κατέθεσε κατά του Παναθηναϊκού, υποστηρίζοντας ήθελε μ' αυτό τον τρόπο να πιέσει για τα δεδουλευμένα του κι όχι να αποχωρήσει απ' το "τριφύλλι".

Μετά τον Μάρκους Μπεργκ και ο Νίκλας Χουλτ κινήθηκε νομικά σε βάρος του Παναθηναϊκού, καταθέτοντας προσφυγή. Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με τους ανθρώπους του "τριφυλλιού" η κίνηση του 27χρονου Σουηδού δεν έχει νομικό αντίκτυπο, καθώς άπαντες έχουν πληρωθεί τη δόση του Φεβρουαρίου (πριν την κατάθεση της προσφυγής από τον Χουλτ).

Με αφορμή τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ο παίκτης του Παναθηναϊκού παραχώρησε συνέντευξη στη σουηδική ιστοσελίδα " aftonbladet.se" και υποστήριξε πως μ' αυτό τον τρόπο ήθελε να πιέσει για τα δεδουλευμένα του κι όχι να αποχωρήσει απ' το "τριφύλλι". Βέβαια, συμπλήρωσε πως η κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη στον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στην επίθεση των οπαδών στον Χρήστο Παναγόπουλο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Γιατί έκανες προσφυγή στην Ελληνική Ομοσπονδία;

"Ο Παναθηναϊκός είχε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για να διευθετήσει τις οφειλές του. Υπάρχουν μεγάλα χρηματικά ποσά που οφείλονται σε εμένα αλλά και πολλούς συμπαίκτες μου. Υπήρξαν πολλές συζητήσεις και πολλοί άνθρωποι της διοίκησης που ήταν παρόντες σε αυτές τις συζητήσεις μας έλεγαν συνέχεια τη φράση: "θα πληρωθείτε την επόμενη εβδομάδα". Τώρα είχα φτάσει στο σημείο, όπου ένιωσα ότι έπρεπε να κάνω κάτι.

Θέλεις να λυθεί το συμβόλαιο σου;

"Θέλω να ξεφύγω από όλο αυτό. Η ομάδα μου χρωστάει και το ίδιο ισχύει και με άλλους παίκτες. Θέλω ο Παναθηναϊκός να γίνει ένα βιώσιμο κλαμπ που θα μπορεί να έχει καλούς παίκτες και να μπορεί να είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα και να έχει επιτυχίες στην Ευρώπη. Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα. Ήταν μία φανταστική πρώτη σεζόν για μένα. Έκανα ένα βήμα προς τα μπροστά ως παίκτες, συμμετείχα στην Εθνική ομάδα, έπαιξα μερικά σπουδαία ματς. Ήθελα να βάλω πίεση στην ομάδα, όχι να φύγω από τον Παναθηναϊκό".

Πώς θα μπορούσες να περιγράψεις την κατάσταση στον Παναθηναϊκό;

"Δεν έχω ιδέα πως να το περιγράψω και που οφείλεται αυτό. Όλοι όμως γνωρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες".

Οι οπαδοί επιτέθηκαν στον αντιπρόεδρο την περασμένη εβδομάδα. Τι έχεις να πεις για αυτό;

"Είναι λυπηρό, αλλά καταλαβαίνω την οργή τους. Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα και οι περασμένοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι. Μας έβαλαν πρόστιμα, μας επέβαλαν αποκλεισμό της έδρας, μας αφαίρεσαν βαθμούς. Ο Μάρκους έφαγε τέσσερις αγωνιστικές για το τίποτα. Την ίδια στιγμή όμως δεν μπορείς να δεχθείς ότι οι οπαδοί πλήγωσαν ή απείλησαν ανθρώπους. Μετά από αυτό, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας παραιτήθηκε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ