ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χουλτ: "Δεν τους αφήσαμε να αντιδράσουν"

Χουλτ: "Δεν τους αφήσαμε να αντιδράσουν"
EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκλας Χουλτ τόνισε ότι οι οπαδοί έδωσαν έξτρα ενέργεια στους παίκτες του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με την Γκαμπάλα και πρόσθεσε ότι δεν φοβάται εν όψει της ρεβάνς.

Την πεποίθηση ότι ο Παναθηναϊκός είναι ανώτερος από τη Γκαμπάλα, αποκόμισε ο Νίκλας Χουλτ μετά τη νίκη με 1-0. Ο Σουηδός αριστερός μπακ επέμεινε ότι με ανάλογη απόδοση στη ρεβάνς, τότε η πρόκριση δεν χάνεται. Επίσης, ευχαρίστησε τους οπαδούς για τη στήριξη και ανέφερε νιώθει σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Παίξατε πολύ καλά με τη Γκαμπάλα. Το περίμενες;

"Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πραγματικά καλοί. Ίσως όχι τόσο καλοί όσο στα πρώτα πέντε λεπτά, αλλά μετά από αυτό, βάλαμε στο παιχνίδι και τους οπαδούς και θεωρώ ότι ο αντίπαλος μας δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Είναι καλοί στις αντεπιθέσεις, αλλά δείξαμε ότι είμαστε ανώτεροι. Πρέπει να προσέξουμε στη ρεβάνς, αλλά νιώθουμε ότι είμαστε καλύτεροι".

Θεωρείς ότι χάσατε μία μεγάλη ευκαιρία να τελειώσετε την πρόκριση από την Αθήνα;

"Οπωσδήποτε. Δεν είμαστε χαρούμενοι που πετύχαμε μόνο ένα γκολ, όμως είναι σημαντικό που δεν δεχτήκαμε. Εάν παίξουμε στο Μπακού όπως παίξαμε σήμερα, τότε θα πετύχουμε σίγουρα ένα γκολ εκτός έδρας".

Πιστεύεις ότι ήσασταν άτυχοι στα τελειώματα σας ή πρέπει να βελτιώσετε τα πράγματα;

"Είναι διαφορετικά σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Όλοι οι επιθετικοί παίκτες έφυγαν και τώρα έχουμε νέους στη θέση τους. Πρέπει να τους βοηθήσουμε, γιατί για παράδειγμα ο Άλτμαν είναι εδώ μόνο ένα μήνα. Ο καθένας χρειάζεται χρόνο να προσαρμοστεί. Ο Μολίνς σκοράρει σε κάθε ματς και αυτό είναι καλό για όλους μας, γιατί έχει πάρει το φορτίο".

Είδατε στη Γκαμπάλα σε βίντεο και την αντιμετωπίσατε στο γήπεδο. Τι πρέπει να κάνετε για να περάσετε;

"Να συνεχίσουμε με την ίδια απόδοση. Η Γκαμπάλα είναι καλή ομάδα και θέλει να παίξει ποδόσφαιρο. Ήταν δύσκολο για αυτή να κάνει κάτι εδώ, με την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε, αλλά προσπάθησε. Είδατε ότι εάν χάσουμε τη συγκέντρωση μας έστω και για λίγο, μπορεί να μας απειλήσει. Είναι επικίνδυνος αντίπαλος".

Θέλεις να μας σχολιάσεις την προσωπική σου απόδοση; Ήσουν σαν πύραυλος.

"Νιώθω πολύ καλά. Τελείωσα την προηγούμενη σεζόν χωρίς να έχω ενοχλήσεις ή πόνο στα πόδια μου για ένα εξάμηνο και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα. Να είναι υγιής και να προπονούμαι κάθε μέρα. Αισθάνομαι εξαιρετικά και μπορώ να βοηθάω την ομάδα".

Περιμένατε τέτοια στήριξη από τους φιλάθλους σε αυτό το παιχνίδι;

"Μιλήσαμε μεταξύ μας πριν το παιχνίδι και είπαμε ότι θέλουμε να πάρουμε δύναμη από τους οπαδούς μας. Γιατί ξέραμε ότι η Γκαμπάλα θα δυσκολευτεί με τέτοια ατμόσφαιρα. Εμείς πήραμε πολλή ενέργεια και όταν αρχίσαμε καλά, αυξάναμε διαρκώς την πίεση στους αντιπάλους και δεν μπορούσαν να αντιδράσουν. Ακόμα και όταν είχαν τη μπάλα, την έδιωχναν αμέσως. Εμείς βγάλαμε μεγάλη ένταση και το οφείλουμε και στους οπαδούς μας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ