ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χίλιεμαρκ: "Νιώθω τέλεια να παίζω στον Παναθηναϊκό"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / ΧΙΛΙΕΜΑΡΚ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / ΧΙΛΙΕΜΑΡΚ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ εξέφρασε την αισιοδοξία του για την φετινή σεζόν και τόνισε πως αισθάνεται τέλεια, αγωνιζόμενος για τον Παναθηναϊκό.

Ο Σουηδός κεντρικός μέσος του Παναθηναϊκού, Όσκαρ Χίλιεμαρκ, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ ( 2-0) για το Κύπελλο Ελλάδας και ανέφερε:

"Νιώθω τέλεια να παίζω στον Παναθηναϊκό! Η ατμόσφαιρα εδώ είναι καταπληκτική, οι οπαδοί μας είναι πάρα πολύ καλοί και πραγματικά πιστεύω πως είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι καταφέραμε να κερδίσουμε δύο συνεχόμενα παιχνίδια και να φτιάξουμε την ψυχολογία μας. Ήταν δύο παιχνίδια για διαφορετικές διοργανώσεις, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Το σημαντικό ήταν πως καταφέραμε να κερδίσουμε και αυτό που έχουμε να κάνουμε τώρα είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά".

Για τη συνεργασία του με τους συμπαίκτες του, τόνισε: "Τα πάω αρκετά καλά, αισθάνομαι άνετα μέσα στην ομάδα και δουλεύουμε πολύ καλά στην προπόνηση. Όλα τα παιδιά εδώ, εκτός από καλοί ποδοσφαιριστές είναι και πολύ καλοί χαρακτήρες. Πιστεύω πως έχουμε ένα αρκετά δυνατό γκρουπ και θα κάνουμε κάτι καλό αυτή τη σεζόν. Εχουμε ακόμα μπροστά μας πολλά παιχνίδια και πιστεύω πως θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας αν συνεχίσουμε την καλή δουλειά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ