ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χατζηγιοβάνης: "Θέλω να κατακτήσω τίτλους με τον Παναθηναϊκό"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σε συνέντευξη στα κανάλια Novasports, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μίλησε για την ανανέωση συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως ονειρεύεται τίτλους με το τριφύλλι.

Στα κανάλια Novasports μίλησε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, στα πρόσωπα που βοήθησαν να γίνει το deal και στο γεγονός πως ονειρεύεται τίτλους με το τριφύλλι.

Για τις δύο συνεχόμενες νίκες:
"Είναι θετικό για την ομάδα οι δύο συνεχόμενες νίκες παρότι η μία είναι στο Κύπελλο αλλά θέλουμε ακόμα μια και την Κυριακή στον Βόλο".

Για τον έκανε χαρούμενο η παρουσία τεσσάρων νεαρών παικτών κόντρα στην Παναχαϊκή:
"Εννοείται ήταν χαρούμενο αυτό το γεγονός πέρα από τη νίκη. Τα παιδιά μπήκαν μέσα το ευχαριστήθηκαν και αυτό είναι σημαντικό. Το αξίζουν, δεν τους κάνει κανείς τη χάρη και πρέπει να τους δώσω συγχαρητήρια".

Για το τι πρέπει να κάνουν από εδώ και πέρα επειδή ήταν στη θέση τους:
"Αυτό που κάνουν μέχρι τώρα. Γιατί για να τους έδωσε την ευκαιρία ο προπονητής κάτι κάνουν καλά. Να συνεχίσουν να δουλεύουν καθημερινά, να προσέχουν την ζωή τους έξω από τον αγωνιστικό χώρο και πιστεύω θα έχουν μέλλον. Αυτό ήταν το πρώτο βήμα"

Για το παιχνίδι με τον Βόλο:
"Αυτή τη στιγμή είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς, το χρειαζόμαστε για να έρθει και η δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα που θέλουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι όλοι η ομάδα, όλοι μια οικογένεια, όλοι μαζί δίνουμε τους τρεις βαθμούς όχι οι έντεκα που παίζουν".

Για το πόσο βοηθά το γεγονός πως ο Βόλος θέλει να παίζει ποδόσφαιρο:
"Ο Βόλος είναι καλή ομάδα που προσπαθεί να παίξει καλά και όχι να διώξει τη μπάλα μπροστά. Θα πρέπει να προσέξουμε κάποιους παίκτες. Πέρα από τον αντίπαλο αν εμείς δείξουμε καλή εικόνα πιστεύω θα πάρουμε κάτι θετικό".

Για τη δική του πορεία από την προετοιμασία μέχρι σήμερα:
"Ισχύει πως στην προετοιμασία ξεκίνησα καλά και έκανα καλά παιχνίδια. Μετά δεν έπαιζα κάποια παιχνίδια αφού υπήρχε το θέμα με το συμβόλαιο. Από τη στιγμή που ανανέωσα επανήλθα και έκανα καλά παιχνίδια για την ομάδα. Είμαι περισσότερο χαλαρός, νοιώθω καλά μέσα μου. Προσπαθώ με τη δουλειά μου στην ομάδα στις προπονήσεις να βελτιώνομαι και να γίνομαι καλύτερος να αποκτώ εμπειρία και εξελίσσομαι μέσα απ' αυτό".

Για το αν τον έκανε δυνατό αυτή η διαδικασία:
"Ήταν πολύτιμη εμπειρία. Γράφτηκαν πράγματα που με στεναχώρησαν, όμως μετά από κάποια δημοσιεύματα σταμάτησα να ασχολούμαι με ότι γράφει ο καθένας και το έχω ελαττώσει αρκετά αυτό και γενικά μου τα στέλνουν και τους είπα και στους ίδιους να μην ασχολούνται. Σίγουρα αυτή η κατάσταση με έκανε πιο δυνατό. Όσο δεν διαβάζω καλύτερο για μένα".

Για το αν ήταν λάθος του Νίκου Νταμπίζα η μη ανανέωση του και ποιοι βοήθησαν ώστε να υπογράψει:
"Δεν θέλω να μιλήσω για τον κ. Νίκο. Δεν συμφωνούσαμε όλοι, έγιναν κάποια πράγματα τα οποία δεν μπορώ να αναφέρω αυτή τη στιγμή. Εν συνεχεία βοήθησαν πολλοί. Και ο κύριος Αλαφούζος και ο κύριος Δώνης. Όλοι μέσα από τη διοίκηση βοήθησαν για να ολοκληρωθεί η συμφωνία, δεν ήταν συγκεκριμένα άτομα και τους ευχαριστώ όλους".

Και για τους στόχους από τη στιγμή που έμεινε στην ομάδα:
"Θέλω να κατακτήσω τίτλους με τον Παναθηναϊκό συγκεκριμένα αυτή τη χρονιά ο εφικτός στόχος είναι να κερδίσουμε το Κύπελλο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ