ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χατζηγιοβάνης: "Ψέματα ότι είχα ζητήσει 200.000 ευρώ"

Χατζηγιοβάνης: "Ψέματα ότι είχα ζητήσει 200.000 ευρώ"
SOTIRIS DIMITROPOULOS

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο στάθηκε στο θέμα της ανανέωσης του που έγινε σήριαλ το προηγούμενο διάστημα και υποστήριξε πως γράφτηκαν πολλά ψέματα.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο πετυχαίνοντας το γκολ με το οποίο το τριφύλλι έφτασε στη νίκη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Έλληνας επιθετικός αναφέρθηκε στο ματς με την ομάδα του Περιστερίου αλλά και στην ανανέωση του συμβολαίου του και τόνισε πως γράφτηκαν πολλά ψέματα με μεγαλύτερο όλων πως είχε ζητήσει 200.000 ευρώ για να υπογράψει.

"Έκανα ένα καλό παιχνίδι, βοήθησα την ομάδα, ήμασταν αρκετά καλοί. Εκεί που χρειάστηκε να κάνουμε άμυνα όλοι μαζί κάναμε άμυνα και παράλληλα δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα και αξίζαμε τη νίκη. Συνεχίζουμε αγώνα με τον αγώνα να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που αξίζει".

Συνέβησαν πολλά αυτή την εβδομάδα, έφυγε ο Νίκος Νταμπίζας, ανανέωσες εσύ σε ένα σήριαλ που έλαβε τέλος μετά από τρεις μήνες. Πως το βίωσες όλο αυτό το διάστημα;
"Η αλήθεια είναι πως ήταν δύσκολο αυτό το διάστημα, αυτοί οι τρεις μήνες. Πιστεύω πως στάθηκα στα πόδια μου έφτασα και εγώ γρήγορα σε αυτή την εβδομάδα να ανανεώσω με τον Παναθηναϊκό, να παραμείνω για άλλα τρία χρόνια και είμαι χαρούμενος για αυτό. Έγινε όντως ένα σήριαλ αλλά εγώ δεν έδινα βάση, άλλωστε πολλά απ' αυτά που γραφόντουσαν ήταν ψέματα".

Ποια ήταν ψέματα;
"Δεν θέλω να αναφερθώ συγκεκριμένα αλλά τα χρήματα, ποτέ δεν ζήτησα 200.000 ευρώ, αυτό ειδικά ήταν το μεγαλύτερο ψέμα και μου έστελναν πολλοί μηνύματα για αυτό. Με στεναχώρησε αυτό. Είμαι εδώ, είμαι δυνατός πιστεύω να έδωσα χαρά στους φίλους του Παναθηναϊκού με το γκολ που πέτυχα και τη νίκη που πήραμε".

Γράφτηκε πως υπήρχαν σκάουτ από ξένες ομάδες για σένα στο γήπεδο, πως το αντιμετωπίζεις εσύ όλο αυτό;
"Το εξωτερικό είναι ένα όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Χτίζω τη βάση μου εδώ και αν με αξιώσει ο Θεός να παίξω κάποια στιγμή στο εξωτερικό θα κάνω ένα όνειρο μου πραγματικότητα. Βέβαια και αυτή τη στιγμή επίσης πραγματοποιώ ένα όνειρο μου αγωνιζόμενος με τον Παναθηναϊκό και είμαι πραγματικά χαρούμενος που θα μείνω άλλα τρία χρόνια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ