ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χατζηγιοβάνης: "Όνειρο μου η Εθνική Ελλάδας"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης σε συνέντευξη του τόνισε πως δεν μπορεί άλλο μακριά από τα γήπεδα ενώ αναφέρθηκε στο μεγάλο του όνειρο.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έδωσε μια διαφορετική συνέντευξη, ανάλαφρη μέσω instagram στη Σοφία Τουντούρη, μιλώντας για τη ζωή του στις μέρες της καραντίνας, το μεγάλο του όνειρο που είναι η Εθνική Ελλάδας, τον Παναθηναϊκό, το ποδόσφαιρο που του λείπει και τον Μέσι που αποτελεί το ίνδαλμα του.

Πως περνάει τη ζωή του αυτό το διάστημα ένας ποδοσφαιριστής;
«Εμείς έχουμε πάρει πρόγραμμα από την ομάδα το οποίο το ακολουθεί κάθε παίκτης ξεχωριστά. Μας το έχουν στείλει στο e-mail μας και κάθε μέρα έχουμε να κάνουμε δουλειά. Έχουμε πάρει πράγματα για το σπίτι, μπάλες, μποσού, βαράκια και ο καθένας δουλεύει ατομικά».

Σου έλειψε το ποδόσφαιρο;
«Αρκετά. Μίλησα σήμερα με τον αρχηγό μας, τον Κουρμπέλη και του έστειλα «Δεν μπορώ άλλο χωρίς μπάλα» και μου απάντησε «Ούτε εγώ». Είναι λες και καθόμαστε καλοκαίρι, λες και κάνουμε προετοιμασία μόνοι μας».

Ήταν όνειρο ζωής να παίξεις ποδόσφαιρο;
«Δεν πίστευα ποτέ ότι μπορώ να φτάσω εδώ που βρίσκομαι αλλά από μικρός ήθελα να παίξω μπάλα, το έλεγα στους γονείς μου από επτά χρονών. Αλλά δεν το περίμενα γιατί είμαι από ένα νησί, τη Μυτιλήνη και δεν το περίμενα».

Ποιο είναι το πιο συγκινητικό πράγμα που σου έχει συμβεί με έναν θαυμαστή σου;
«Το πιο συγκινητικό είναι να έρθει ένα παιδάκι να βάλει τα κλάματα και να με πάρει αγκαλιά».

Ποιο είναι το καλύτερο γκολ που έχεις βάλει με τον Παναθηναϊκό;
«Νομίζω δύο είναι. Σίγουρα μέσα στον Άρη και το γκολ που έβαλα τώρα με τον ΠΑΟΚ, με την ατμόσφαιρα, τόσες χιλιάδες φίλαθλοι του Παναθηναϊκού».

Με όλο αυτό το διάστημα που είστε εκτός προπονήσεων υπάρχει περίπτωση να χάσατε τη φόρμα σας;
«Σίγουρα θα χάσουμε κάποιο κομμάτι της φόρμας μας, δεν ακουμπάμε καν τη μπάλα εδώ και ένα μήνα. Όλοι οι παίκτες όταν δεν έχουν επαφή με τη μπάλα, δεν είναι μέσα στο γήπεδο είναι διαφορετικό. Για παράδειγμα στο γήπεδο έχεις αλλαγές κατευθύνσεις κάτι που δεν γίνεται στον διάδρομο ή στο δρόμο».

Πόσες ώρες προπόνησης έκανες στα 14 σου;
«Με πάει αρκετά πίσω, ήμουν στη Μυτιλήνη. Μας δούλευαν όσο περισσότερο μπορούσαν, κάναμε αρκετή προπόνηση, είχαμε ανθρώπους που μας έλεγαν να δίνουμε βάση στο σχολείο και μετά στο ποδόσφαιρο. Δούλευα πολλές ώρες, δύο, τρεις, τέσσερις ανάλογα την ημέρα. Αλλά αν μπορούσα να δουλέψω θα δούλευα περισσότερο».

Θυσίες έχεις κάνει;
«Πολλές θυσίες αλλά για αυτό θα ήταν καλύτερο να ρωτήσεις την οικογένεια μου».

Ποιος παίκτης είναι το ίνδαλμα σου;
«Εγώ από μικρός θαυμάζω τον Μέσι. Δεν είναι στα στοιχεία μου, είναι άλλου είδους παίκτης αλλά θαύμαζα τον Μέσι. Είναι άλλο επίπεδο, ένας και μοναδικός»

Πως νοιώθεις όταν παίρνεις μηνύματα που είναι εναντίων σου από οπαδούς άλλων ομάδων;
«Έχω πάρει και μηνύματα από δικούς μας οπαδούς που λένε άσχημα πράγματα για μένα. Μπορώ να πω ότι με στεναχωρούν απλά πλέον έχω σταματήσει να τα βλέπω, προσπαθώ να τα αποφεύγω».

Ποιο είναι το όνειρο σου για το μέλλον;
«Να πάω στην Εθνική ομάδα και να παραμείνω μέλος της και σίγουρα να κάνω καριέρα στο εξωτερικό».

Ποιο πρωτάθλημα απολαμβάνεις;
«Δύο μου αρέσει να παρακολουθώ. Την Ισπανία και την Αγγλία, είπα τα παρακολουθώ μη γίνει καμία παρεξήγηση».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ