ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χατζηγιοβάνης: "Να σκοράρω όσες φορές μπορέσω"

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μίλησε στο Sport24.gr για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Λεβαδειακού και τις ευκαιρίες που θα έχουν οι μικροί στη φετινή σεζόν.

Συνειδητοποιημένος για τη δύσκολη σεζόν που αρχίζει, δήλωσε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Λεβαδειακού με 2-0. Ο σκόρερ του πρώτου γκολ μίλησε στο Sport24.gr για τον τρόπο που πανηγύρισε, τη συμβουλή του Δώνη και τους προσωπικούς στόχους του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χατζηγιοβάνη:

Ποια είναι η αίσθηση που σου αφήνει η φετινή προετοιμασία, μετά το τελευταίο φιλικό παιχνίδι;
"Κάναμε μία πολύ δυνατή προετοιμασία, ήταν από τις πιο δύσκολες που έχω ζήσει. Τρέξαμε όλο αυτό το διάστημα με τον νέο προπονητή και την άλλη εβδομάδα θα είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος, για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας".

Νιώθεις ότι είσαστε έτοιμοι να ξεπεράσετε τις δυσκολίες; Γιατί αντικειμενικά μιλώντας, είναι η πιο δύσκολη περίοδος που βιώνει ο Παναθηναϊκός;
"Στο αγωνιστικό κομμάτι, κάνουμε ότι μας ζητάει ο προπονητής και θέλουμε να βγάζουμε τον καλύτερο εαυτό μας στον αγωνιστικό χώρο. Τα υπόλοιπα δεν αφορούν τους ποδοσφαιριστές".

Σε προσωπικό επίπεδο, θεωρείς ότι είσαι έτοιμος να κάνεις μία καλή χρονιά;
"Για μένα και για κάθε παιδί από τις ακαδημίες, είναι η ευκαιρία μας να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, να δίνουμε στο γήπεδο το 100% για τον Παναθηναϊκό και να βοηθήσουμε όσο μπορεί ο καθένας. Εγώ προσωπικά έχω παίξει και πέρυσι και ξέρω πως είναι. Δεν είναι εύκολο, ειδικά αυτή τη χρονιά, αλλά πρέπει να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας".

Τι διαφορετικό να περιμένουμε από σένα σε σχέση με πέρυσι;
"Καταρχάς, θέλω να παλεύω για τον Παναθηναϊκό και να δίνω το 100%. Θέλω να έχω καλή απόδοση σε κάθε ευκαιρία που θα μου δώσει ο προπονητής μου και να σκοράρω όσα περισσότερα γκολ μπορέσω".

Είδαμε ότι στον πανηγυρισμό που έκανες στο γκολ που δεν μέτρησε τελικά, έκανες τη χαρακτηριστική κίνηση ότι έφυγε η κακοδαιμονία. Θεωρείς ότι είχες κακή τύχη μέχρι τώρα;
"Είχα να βάλω γκολ από το περσινό ματς με τον Κισσαμικό και είχα παίξει σε άλλα 27 ματς πέρυσι. Το έκανα για να μου φύγει η γκαντεμιά, που λέμε και εύχομαι να πάει καλά η χρονιά μας".

Το γκολ που πέτυχες και η συνεργασία με τον Μπουζούκη, είχε σχέση με αυτό που σας είπε ο προπονητής μερικά λεπτά πριν;
"Έτυχε, αλλά ακούσαμε τον προπονητή, ήμασταν πιο κοντά και μπήκε το γκολ. Δεν ήταν τυχαίο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ