ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χατζηγιοβάνης: "Να δίνουν τα πέναλτι που γίνονται, ο Θεός βλέπει"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Τάσος Χατζηγιοβάνης και Χρήστος Δώνης μιλώντας μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πήραν ξεκάθαρη θέση λέγοντας πως δεν δόθηκαν δύο πέναλτι στον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Για τα δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν στη διάρκεια του 90λεπτου μίλησαν μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό οι Τάσος Χατζηγιοβάνης και Χρήστος Δώνης στις δηλώσεις τους στην κάμερα της "NOVA".

Πρώτος πήρε το λόγο ο 22χρονος επιθετικός και τον ακολούθησε και ο 25χρονος μέσος.

«Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και θέλαμε να το συνεχίσουμε. Ήμασταν ανώτεροι απ’ τον Ολυμπιακό το είδε όλος ο κόσμος. Στο δεύτερο πέσαμε, δεν δείξαμε την ίδια απόδοση και μια φάση τους λίγο τυχερή, έφερε το γκολ. Προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Στεναχωρημένοι απ’ το αποτέλεσμα αλλά περήφανος για την ομάδα».

Για την αναποτελεσματικότητα του Παναθηναϊκού:
«Το λέμε σε κάθε ματς αυτό. Θέλουμε δουλειά δε γίνεται αλλιώς. Ο κάθε παίκτης ατομικά πρέπει να δουλεύει για να το καταφέρει. Είναι φανερό πως το χρειαζόμαστε από κάθε παίκτη».

Για το πλάνο της ομάδας:
«Το πιστεύαμε και είπαμε να το χτυπήσουμε στα ίσα το ματς. Δυστυχώς στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε την ίδια απόδοση. Δεν μου αρέσει να μιλάω για διαιτησία, ειδικά όταν παίζουν ξένοι διαιτητές σε τέτοια ματς. Είδαμε τα πέναλτι, είναι κρίμα. Εγώ το μόνο που ζητάω είναι να σέβονται την προσπάθεια των παικτών του Παναθηναϊκού. Και τα πέναλτι που γίνονται να τα δίνουν.

Και δεν λέω μόνο για τη φάση του Μακέντα,νομίζω πως του Μπουζούκη είναι ακόμη πιο καθαρό πέναλτι, ενώ του Μακέντα το είδαμε σε φωτογραφία. Κι αυτό είναι ξεκάθαρο.Δεν πειράζει ο Θεός βλέπει!

Θέλουμε να σέβονται την προσπάθεια των παικτώνανεξάρτητα απ’ την βαθμολογία. Αν γίνει εκεί το 1-0 τότε θα είναι διαφορετικό ματς. Στο πρώτο μέρος με 0-1 δεν ξέρεις μετά τι θα γινόταν. Θέλουμε να σέβονται την προσπάθειά μας».

Για το νέο έτος:
«Για μένα να είμαι βασικό μέλος του Παναθηναϊκού. Θέλω να κληθώ στην Εθνική και να βοηθήσω την ομάδα όντας καλός σε κάθε ματς. Βαθμολογικά να είμαστε στην εξάδα και να διεκδικήσουμε το Κύπελλο».

ΔΩΝΗΣ: "ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΗΡΞΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΖΟΥΚΗ"

Ο Χρήστος Δώνης από την πλευρά του στάθηκε κυρίως στο πέναλτι πάνω στον Μπουζούκη και προσέθεσε ότι το ματς θα ήταν διαφορετικό αν είχε προηγηθεί ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μέσος του Τριφυλλιού:

Για το ματς και τη φάση του Μπουζούκη στο πρώτο μέρος:
Πιστεύω πως υπήρξε πέναλτι στον Μπουζούκη, είμαι σίγουρος όχι νομίζω. Απ’ όλες τις οπτικές γωνίες είναι πέναλτι δεν ξέρω πως γίνεται να μην το δώσει. Θα ήταν διαφορετικά αν είχαμε προηγηθεί. Στο δεύτερο μέρος λογικό ήταν να μας πιέσει ο Ολυμπιακός, έκανε την ευκαιρία με τον Χριστοδουλόπουλο όχι κάποια άλλη αλλά η μπάλα ήταν συνέχεια εκεί γύρω”.

Για το τι φταίει και ο Παναθηναϊκός δεν σκοράρει είπε:
Φταίει η αποτελεσματικότητα μας. Αυτό ακριβώς. Η αποτελεσματικότητα μας”.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ