ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χατζηαθανασίου: "Λυπάμαι για τον Παναθηναϊκό που βλέπω!"

Χατζηαθανασίου: "Λυπάμαι για τον Παναθηναϊκό που βλέπω!"
Χατζηαθανασίου INTIME SPORTS

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, Ιάκωβος Χατζηαθανασίου, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και σχολίασε τις εξελίξεις στο "τριφύλλι". Ήταν πραγματικός χείμαρρος (AUDIO).

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, Ιάκωβος Χατζηαθανασίου, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Το 10 το κακό" με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη και σχολίασε τις εξελίξεις στο "τριφύλλι".

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: "Δεν βλέπω τίποτα. Πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Λυπάμαι για τον Παναθηναϊκό που βλέπω. Δεν υπάρχει αρχή και τέλος. Έχω συνηθίσει την ομάδα διαφορετικά. Θυμάμαι έναν ανταγωνιστικό Παναθηναϊκό που έκανε πορείες στην Ευρώπη. Αντί να ανεβαίνει τα τελευταία χρόνια, όπως μας υποσχέθηκαν ότι θα είναι σε τρία χρόνια, να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο".

Για το ποιος έχει την ευθύνη: " Όποιος αγωνίζεται κάνει λάθη, είτε λέγεται διοίκηση, είτε προπονητής είτε παίκτες. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει οικονομική επιφάνεια δεν θα δούμε έναν ανταγωνιστικό Παναθηναϊκό. Θέλω να βλέπω ένα δυνατό και ανταγωνιστικό Παναθηναϊκό. Δεν μπορούμε να βλέπουμε έναν Παναθηναϊκό που ψάχνει από την Εστορίλ και αποκλείεται από την Καμπάλα. Είναι λυπηρό και για τον Παναθηναϊκό και για το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Για τον Γιάννη Αναστασίου: "Μην ξεγελιόμαστε. Ξεκίνησαν από την αρχή της σεζόν λέγοντας πως ο Παναθηναϊκός θα χτυπήσει το πρωτάθλημα. Δυστυχώς έγιναν λάθη. Ήρθαν παίκτες που δεν μπορούν να προσφέρουν. Έγιναν λάθη από την διοίκηση και τους προπονητές. Το πιο μικρό λάθος πέφτει στους παίκτες. Ο Αναστασίου πρόσφερε στον Παναθηναϊκό. Αυτό το υλικό είχε, με αυτό δούλεψε. Για να γίνει ανταγωνιστικός ο Παναθηναϊκός πρέπει να πέσουν λεφτά και να έρθουν παίκτες. Οι επιλογές μιας ομάς ξεκινούν από το οικονομικό. Από την στιγμή που δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα από την διοίκηση δεν μπορείς να απαιτήσεις. Από τη στιγμή που δεν μπορείς να πάρεις από το πάνω ράφι παίρνεις από το καλάθι".

Για τις ανακοινώσεις: "Οι ανακοινώσεις είναι άλλοθι για να καλύψεις τις δικές σου ευθύνες. Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Έτσι τα βλέπω. Ασχολούνται όλοι με οτιδήποτε άλλο εκτός από την ομάδα μας. Να το πάω αλλιώς. Να συμφωνήσω ότι φταίει η διαιτησία, αλλά πρώτα να κάνω μια καλή ομάδα και μετά να διαμαρτυρηθώ. Συγγνώμη που το λέω αλλά το βλέπω ως γραφικότητα. Συγγνώμη που το λέω, αλλά την αγαπάω την ομάδα. Ξέρω τι εστί Παναθηναϊκός. Θα δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο γιατί έχει κάνει τεράστια υπομονή. Πιστεύει ότι φέτος ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει πρωτάθλημα;".

Για την απόκτηση του Μάικλ Εσιέν: "Όλη η Ευρώπη ήξερε ότι το παιδί είναι τραυματίας και δεν μπορεί να προσφέρει. Είναι δυνατόν να κάνει μία τέτοια επιλογή ο Παναθηναϊκός; Χρυσοπληρώνεται και τον έχουμε για μόστρα; Οι μεταγραφές είναι μικρής εμβέλειας. Είναι παιδιά τα οποία δεν αντέχουν το βάρος της φανέλας. Είναι βαριά η φανέλα και θέλει μεγάλους παίκτες με προσωπικότητα. Δεν μπορούμε να βλέπουμε τον Παναθηναϊκό με το πρώτο γκολ που τρώει να διαλύεται. Όλα ξεκινούν από το οικονομικό. Αν μπορεί η διοίκηση να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Αν δεν μπορεί θα πρέπει να βρεθεί ένας επενδυτής, όχι δύο και τρεις ένας και να τον οδηγήσει εκεί που αξίζει".

Για το πιστεύει ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί να αναλάβει τον Παναθηναϊκό: " Πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι, αλλά δεν ξέρω γιατί δεν κάνουν κίνηση. Είναι περίεργες και οι εποχές και θα πρέπει να βάλει πολλά εκατομμύρια ευρώ για να γίνει ο Παναθηναϊκός όπως θέλουμε. Δυστυχώς η ομάδα υπήρχε, αλλά την διέλυσαν. Τα ξέρετε και τα γνωρίζουν όλοι. Τα έχω πει και πριν από δύο χρόνια. Δεν έβλεπα μέλλον και δυστυχώς βγήκα αληθινός. Κάτι πρέπει να αλλάξει σε αυτή την ομάδα. Ζει με πυρετό δέκατα ο Παναθηναϊκός. Το τι πρέπει να αλλάξει το ξέρουν καλύτερα".

Για το πόσο έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο από την εποχή του: "Τους βλέπω και ζηλεύω. Επειδή νοσταλγώ την εποχή μου βλέπω βιντεάκια και το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει. Ήμασταν πιο αργοί εμείς. Θα ήθελα να αγωνίζομαι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ