ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χάσμα ΠΑΟ - Χουλτ: Πληρώνει ή... τελειώνει

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στη νέα επαφή μεταξύ του δικηγόρου του Νίκλας Χουλτ και των διοικούντων τον Παναθηναϊκό, δεν επιτεύχθηκε πρόοδος για συμβιβασμό.

Μεγάλη είναι διαφορά που παρατηρείται μεταξύ του Νίκλας Χουλτ και της διοίκησης του Παναθηναϊκού. Την Παρασκευή (1/12) ο δικηγόρος του Σουηδού επικοινώνησε ξανά με τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, σε μία προσπάθεια να καταλήξουν σε συμβιβασμό.

Ο ατζέντης του Χουλτ, Μάρτιν Νταλίν, έχει ζητήσει την εξόφληση των 125.000 ευρώ, που προβλέπονται στη δόση του Οκτωβρίου, διαφορετικά έχει απειλήσει με προσφυγή. Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ήταν ότι ο ποδοσφαιριστής θα λάβει περίπου 50.000 ευρώ, που αντιστοιχεί στο 40% του οφειλόμενου ποσού.

Στην επικοινωνία της Παρασκευής, ο δικηγόρος του Χουλτ μετέφερε εκ νέου την απαίτηση να εξοφληθεί το σύνολο της οφειλής. Μία αξίωση που ο Διαμαντόπουλος εξήγησε ότι δεν μπορεί να ικανοποιηθεί στην παρούσα φάση, λόγω έλλειψης ρευστού. Επιπλέον, επισήμανε πως εάν ο Χουλτ πάρει όλα τα χρήματά του, θα δημιουργηθεί ανισορροπία στα αποδυτήρια και θα διαταραχθεί το κλίμα στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα, η στάση του Νταλίν ερμηνεύεται ως άμεση πίεση προς τη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Διοικητικά στελέχη του Τριφυλλιού εκτιμούν ότι ο μάνατζερ του Χουλτ θα ζητήσει την αποδέσμευση του πελάτη του με αντάλλαγμα την παραίτηση από τη διεκδίκηση των δεδουλευμένων και αν η πρόταση του δεν γίνει δεκτή, θα απειλήσει με καταγγελία της σύμβασης.

Ασφαλώς, οι "πράσινοι" διοικούντες προετοιμάζονται για όλα τα σενάρια και γνωρίζουν ότι δεν βρίσκονται σε θέση ισχύος. Πάντως, φαίνεται όλο και πιο δύσκολο να καταφέρουν να κρατήσουν τον Χουλτ έως τον Ιανουάριο, προκειμένου να τον πουλήσουν. Η επόμενη εβδομάδα θα είναι καθοριστική για το μέλλον του Σουηδού στο Τριφύλλι.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ