ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χάνουν και ΟΦΗ Βύντρα, Μπουμσόνγκ και Τριανταφυλλόπουλος

Χάνουν και ΟΦΗ Βύντρα, Μπουμσόνγκ και Τριανταφυλλόπουλος
Βύντρα INTIME SPORTS

Ένα ακόμη παιχνίδι θα χάσουν οι Βύντρα, "Μπουμ" και "Τριάντα" που δεν θα βρίσκονται στην διάθεση του Φερέιρα ούτε για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Μόνοι τους γυμνάστηκαν και την Παρασκευή οι Λουκάς Βύντρα, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και Ζαν Αλέν Μπουμσόβγκ και θα απουσιάσουν από το παιχνίδι στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ για το ματς της Δευτέρας.

Τόσο ο Βύντρα όσο και ο "Μπουμ" τώρα αναμένεται να μπουν σε ρυθμούς προπόνησης από την ερχόμενη Τρίτη (30/10) και να είναι στην διάθεση του Φερέιρα για το επόμενο ματς των πράσινων, το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Από εκεί και πέρα το Σάββατο θα ανοίξει τα πλάνα του για το ματς της Δευτέρας ο Φερέιρα καθώς την Παρασκευή όσοι παίκτες του Τριφυλλιού αγωνίστηκαν κόντρα στην Λάτσιο έκαναν αποθεραπεία.

Η σχετική ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ αναφέρει: "Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στον χθεσινό αγώνα εναντίον της Λάτσιο έκαναν αποθεραπεία.

Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκαν οι Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλος και Σο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ