ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χάνει το ντέρμπι ο Τελάντερ, αποφόρτιση ο Πράνιτς

Χάνει το ντέρμπι ο Τελάντερ, αποφόρτιση ο Πράνιτς
INTIME SPORTS

Ο Τελάντερ χάνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, η κατάσταση του Πράνιτς δεν εμπνέει ανησυχία και ο Στραματσόνι περιμένει την άφιξη των διεθνών για να διαμορφώσει τα πλάνα του. Έκκληση στους φιλάθλους για τη συμπεριφορά τους.

Στον Ολυμπιακό επικεντρώνονται πλέον στον Παναθηναϊκό, αφού μετά το ρεπό της Δευτέρας (16/11) οι ποδοσφαιριστές επανήρθαν στο "Γεώργιος Καλαφάτης" την Τρίτη (17/11) με δύο προπονήσεις, πρωί και απόγευμα. Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν είχε στη διάθεση του τους διεθνείς Μπεργκ, Αμπέντ, Καρέλη, Νίνη και ωστόσο υποδέχτηκε μια μέρα νωρίτερα τον Ντανιέλ Πράνιτς.

Ο Κροάτης αριστερός μπακ-χαφ επέστρεψε με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς από την πατρίδα του, για αυτό ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Στο μεταξύ, όπως αναμενόταν, ο Ράσμους Τελάντερ ο οποίος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα ελαφράς μορφής, συνέχισε να γυμνάζεται ατομικά και υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Το πρωινό πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα, ενώ στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ κάνοντας ασκήσεις στο γυμναστήριο και τακτική στο γήπεδο. Το απογευματινό πρόγραμμα είχε ζέσταμα, τακτική και παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Πέμπτη (18/11) στις 17:00.

Στην απογευματινή προπόνηση, πήραν μέρος οι Χουχούμης και Βασίλης Αγγελόπουλος, οι οποίοι ενσωματώθηκαν μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων τους με τις Εθνικές Ελπίδων και Νέων.

Μήνυμα της ΠΑΕ στους φιλάθλους

Την τελευταία διετία, τα ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο "Απόστολος Νικολαΐδης" έχουν επιφέρει πρόστιμα πολλών χιλιάδων ευρώ και ποινές αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών. Στην ΠΑΕ επιθυμούν να μην επαναληφθούν παρόμοιες καταστάσεις, για αυτό απηύθυναν έκκληση τους φιλάθλους, μέσω των προφίλ που διατηρούν στο Facebook και στο Twitter.

Δείτε το post:

Στον αγώνα του Σαββάτου κλωτσάμε τη βία έξω από το γήπεδο και στηρίζουμε το Τριφύλλι μόνο με τραγούδι! Κάντε "Κοινοποίηση" στη φωτογραφία και μπείτε στον διαγωνισμό για μία διπλή πρόσκληση στο derby #NoViolence

Posted by Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός on Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ