ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χάνει το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μπεργκ

Χάνει το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μπεργκ
INTIME SPORTS

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού επικοινώνησαν με τον Μάρκους Μπεργκ για να δουν τι έχει συμβεί με τον Σουηδό στράικερ. Δεν θα παίξει με τον ΠΑΣ ενώ ο ίδιος δήλωσε πως μπορούσε να βάλει τουλάχιστον δυο γκολ ακόμα κόντρα στο Λιχτενστάιν. Τι είπε για τον τραυματισμό του.

Ο τραυματισμός του Μάρκους Μπεργκ στο παιχνίδι των προκριματικών της Σουηδίας στην αναμέτρηση με το Λιχτενστάιν σήμανε συναγερμό και στον Παναθηναϊκό. Άνθρωποι των πράσινων ήρθαν σε επικοινωνία με τον Σουηδό στράικερ για να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται και να μάθουν από πρώτο χέρι πως αισθάνεται και πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του.

Ο Μπεργκ που όπως όλα δείχνουν θα χάσει την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα τους είπε ότι δεν είναι κάτι το σοβαρό και πως την Κυριακή θα έχει και ο ίδιος και το ιατρικό τιμ της Σουηδίας τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στα χέρια τους.

Αυτό που εύχονται στο τριφύλλι είναι φυσικά να μην είναι κάτι το σοβαρό καθώς ακολουθούν μετά τον ΠΑΣ τα ντέρμπι, αρχής γενομένης αυτό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 25 ή 26 Οκτωβρίου.

Ο Σουηδός τώρα σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι υποστήριξε ότι θα έπρεπε να είχε βάλει τουλάχιστον δυο γκολ ακόμα καθώς είχε και άλλες ευκαιρίες αλλά φυσικά τόνισε πως είναι ικανοποιημένος με το γεγονός ότι βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα ξανά. Σε ότι έχει να κάνει με τον τραυματισμό του σημείωσε ότι ελπίζει να μην είναι κάτι σοβαρό.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Θα έπρεπε να σκοράρω τουλάχιστον, άλλα δύο γκολ. Αλλά, είναι ωραίο το συναίσθημα όταν σκοράρεις. Ήμουν λίγο άτυχος στο πρωτάθλημα, αν και δημιούργησα ευκαιρίες. Χρειάζομαι να βρω ξανά την αίσθηση του σκοραρίσματος. Όσον αφορά στον τραυματισμό, ένιωσα κάτι στο πίσω μέρος του μηρού μου αλλά δεν ήθελα να ρισκάρω κάτι. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.

Όπως είναι φυσικό ο Μπεργκ δεν θα παίξει στην αναμέτρηση της Σουηδίας με την Μολδαβία που ακολουθεί και αφού γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν αποκλείεται να επιστρέψει και νωρίτερα στην Αθήνα για να ξεκινήσει άμεσα θεραπείες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ