ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χάνει πολλά λεφτά αν δεν βγει Ευρώπη

Χάνει πολλά λεφτά αν δεν βγει Ευρώπη
Τοτσέ INTIME SPORTS

Διαβάστε πόσα χρήματα θα χάσει ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση που δεν καταφέρει να μπει στα πλέι οφ και να βγει στην Ευρώπη.

Είχαμε γράψει πριν λίγες ημέρες πως ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί για την κατάκτηση της 5ης θέσης, λόγω προγράμματος, αρκεί βέβαια να εκμεταλλευτεί την έδρα του που έχει αποδειχθεί το αδύναμο σημείο της ομάδα φέτος.

Το κακό επιβεβαιώθηκε και οι πράσινοι ξεκίνησαν με το αριστερό την κρίσιμη τετράδα αγώνων με φόντο την Ευρώπη, γνωρίζοντας ήττα με 1-0 από τον Πλατανιά (τρίτη νίκη των Κρητικών φέτος επί του Παναθηναϊκού).

Έτσι η διαφορά από τον 5ο ΠΑΣ Γιάννινα παρέμεινε στους τρεις βαθμούς, με την ομάδα των Ιωαννίνων να έχει, σχετικά, εύκολο πρόγραμμα μέχρι το τέλος (σε περίπτωση ισοβαθμίας έχουμε μπαράζ).

Η Ευρώπη λοιπόν απομακρύνεται για τον Παναθηναϊκό και μαζί ένα μεγάλο ποσό που μπορεί να αλλάξει εντελώς τις ισορροπίες στη δυναμική του ρόστερ τη νέα σεζόν.

Για να καταλάβετε τη διαφορά να πούμε πως φέτος οι πράσινοι (και λόγω του αποκλεισμού των άλλων ελληνικών ομάδων), έβαλαν στα ταμεία τους περίπου 7.5 εκ. ευρώ.

Τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς Ευρώπη το "τριφύλλι" θα χάσει έσοδα μεταξύ τριών με έξι εκατομμυρίων ευρώ, ανάλογα το αν θα προκριθούν οι άλλες ομάδες του πρωταθλήματος και την πορεία του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ή τη συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ