ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χάνει ΠΑΣ και Αστέρα ο Μουνιέ στον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Χωρίς τον Άντονι Μουνιέ θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Παναθηναϊκός ενώ η επιστροφή του στις προπονήσεις αναμένεται μετά από είκοσι μέρες.

Την ώρα που όλα έδειχναν πως ο Μουνιέ θα επέστρεφε σε αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του τελικά ο Γάλλος επιθετικός θα μείνει εκτός και θα χάσει όχι μόνο την αναμέτρηση με την ομάδα των Ιωαννίνων αλλά και αυτή με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο Γάλλος που είχε μπει φουλ εδώ και μαι εβδομάδα και ανυπομονούσε να επιστρέψει και πάλι στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού ένιωσε ενοχλήσεις τις τελευταίες ώρες και έκανε μαγνητική η οποία έδειξε πως έχει τενοντίτιδα και πρέπει να κάνει ατομικό πρόγραμμα για δυο-τρεις εβδομάδες.

Άρα ο Μουνιέ θα είναι σε θέση να παίξει ξανά μετά τις διακοπές που θα υπάρχουν για τις εθνικές ομάδες μετά το ματς με τον Αστέρα και αν όλα έχουν πάει καλά με την αποθεραπεία του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Εκτός προπονήσεων τέθηκε ο Άντονι Μουνιέ, λόγω τενοντοελυτρίτιδας στον χήνειο πόδα του αριστερού γόνατος..Ο Μουνιέ έκανε επανεξέταση με μαγνητική τομογραφία στο ΥΓΕΙΑ η οποία έδειξε επιδείνωση της τενοντίτιδας. Θα αλλάξει φυσικοθεραπευτική αγωγή με μείωση των επιβαρύνσεων και προπόνηση σε πισίνα. Η εκτίμηση είναι ότι θα μείνει εκτός προπονήσεων για 2-3 εβδομάδες τουλάχιστον".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ