ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χάνει Λεβαδειακό και Πλατανιά ο Λαγός

Χάνει Λεβαδειακό και Πλατανιά ο Λαγός
INTIME SPORTS

Ο Τάσος Λαγός θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 10 μέρες κάτι το οποίο σημαίνει πως θα απουσιάσει από τα δυο επόμενα ματς των πράσινων.

Ο Τάσος Λαγός εγκατέλειψε την προπόνηση της Τρίτης καθώς γύρισε το πόδι του και σύμφωνα με όσα έδειξε η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε θα πρέπει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δέκα μέρες. Κάτι το οποίο σημαίνει πως θα χάσει τα επερχόμενα ματς με Λεβαδειακό και Πλατανιά στην Λεωφόρο στο πλαίσιο της 4ης και 5ης αγωνιστικής.

Από εκεί και πέρα αρκετοί παίκτες του τριφυλλιού, όσοι δεν θα πάρουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με την Ελευσίνα αλλά και οι τραυματίες έδωσαν το παρών στο "Γ. Καλαφάτης" και ακολούθησαν τα προγράμματα τους.

Συγκεκριμένα στο αθλητικό κέντρο πήγαν οι Λουντ, Βέμερ, Σάντσεθ, Κότσαρης, Κλωναρίδης που συνέχισαν τα προγράμματα τους αλλά και οι Ταυλαρίδης, Δώνης, Αμπέντ, Πέτριτς που στην προπόνηση της Δευτέρας ένιωσαν ενοχλήσεις και η κατάσταση τους θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες.

Εκεί ήταν όμως και οι Στιλ, Κοτσόλης, Νάνο, Ζέκα, Μπεργκ, Πράνιτς, Κουτρουμπής, Μπούρμπος και φυσικά και οι Μέντες, Σταματάκης, Αναγνωστόπουλος και Ταμπάκης.

Όλοι όσοι είναι σε θέση να παίξουν πλην των τραυματιών και των κομμένων μάλιστα ειδοποιήθηκαν μετά το τέλος της προπόνησης να βρίσκονται το απόγευμα στο Κορωπί για να πάνε στην Ελευσίνα καθώς κάποιοι εξ αυτών θα χρησιμοποιηθούν για μικρότερο φυσικά χρονικό διάστημα.

Σε αντίθεση όσο αναμένεται να παίξουν αρκετή ώρα όπως οι Εσιέν, Ατζαγκούν, Μαρινάκης, Χουχούμης, Καρέλης Αγγελόπουλος Βασίλης και Καλτσάς δεν βρέθηκαν στο "Γ. Καλαφάτης". Στην αποστολή για το φιλικό με την Ελευσίνα θα βρίσκονται οι Πασχάλης Στάικος, Σωκράτης Βασίλας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ