ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χάνει ένα από τα "ντέρμπι" ο Μπεργκ στον Παναθηναϊκό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΒΕΡΟΙΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΒΕΡΟΙΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο Μάρκους Μπεργκ στο ματς με τον Ηρακλή θα του στερήσει τη συμμετοχή του σε ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς "φωτιά" που ακολουθούν για τους πράσινους.

Μια δύσκολη απόφαση θα έχει να πάρει ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή και αυτή θα έχει να κάνει με το πότε θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής που θα πρέπει να λείψει ο Μάρκους Μπεργκ.

Ο Σουηδός στο παιχνίδι με τον "Γηραιό" αντίκρισε στο 43' την κίτρινη κάρτα και αυτή ήταν η 4η τη φετινή σεζόν για τον πρώτο σκόρερ των πράσινων ο οποίος θα πρέπει να χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς.

Μόνο που στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια ο Παναθηναϊκός δίνει ουσιαστικά τέσσερα ντέρμπι και για αυτό η απόφαση που θα πρέπει να πάρει ο Ουζουνίδης θα είναι πολύ δύσκολη.

Συγκεκριμένα το τριφύλλι θα αντιμετωπίσει την 25η αγωνιστική τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο, εν συνεχεία στο πλαίσιο της 26ης θα πάει στο ΟΑΚΑ για να παίξει με την ΑΕΚ, την 27η θα υποδεχθεί στην Λεωφόρο τον Πανιώνιο και την 28η θα παίξει με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Το σίγουρο είναι πως ο Μπεργκ δεν θα χάσει το ματς με τον Ολυμπιακό αλλά από εκεί και πέρα ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα πρέπει να αποφασίσει σε ποιο από τα επόμενα τρία δεν θα αγωνιστεί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ