ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χ. Δώνης: "Παναθηναϊκός είμαστε, πρέπει να κερδίσουμε τον ΠΑΣ"

Χ. Δώνης: "Παναθηναϊκός είμαστε, πρέπει να κερδίσουμε τον ΠΑΣ"
Donis, panigiriko (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός ούτε καν πρέπει να σκέφτεται ότι δεν θα γυρίσει την κατάσταση και δεν θα πάρει την πρόκριση στο Κύπελλο επί του ΠΑΣ Γιάννινα σύμφωνα με όσα τόνισε ο Χρήστος Δώνης ο οποίος μίλησε και για τη διαιτησία εις βάρος του τριφυλλιού.

Ήταν εκ των πρωταγωνιστών του Παναθηναϊκού και σκόρερ στο ματς με τον Πανιώνιο. Ο λόγος για τον Χρήστο Δώνη ο οποίος στο τέλος της αναμέτρησης μίλησε στην κάμερα της "NOVA" τόσο για το παιχνίδι με τους "κυανέρυθρους", το γκολ που πέτυχε αλλά και την αγκαλιά του με τον πατέρα του, Γιώργο Δώνη μετά το γκολ που σημείωσε.

Επίσης αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο λέγοντας πως στον Παναθηναϊκό δεν σκέφτονται κάτι άλλο πλην της πρόκρισης. Τέλος εξέφρασε τα παράπονα του και για τη διαιτησία εις βάρος του τριφυλλιού τη φετινή σεζόν.

«Μπήκαμε αποφασισμένοι να κερδίσουμε, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και σημειώσαμε τρία γκολ, κατά την γνώμη μου μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα γκολ. Την Τετάρτη έχουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι και πρέπει να κερδίσουμε».

Για το γκολ που σημείωσε:
«Όταν πετυχαίνεις γκολ και κερδίζει και η ομάδα σου είναι το ιδανικό. Είχα ευκαιρίες, θα μπορούσα να είχα σκοράρει και με το δοκάρι, δεν πειράζει».

Για τον πανηγυρισμό του:
«Δεν είναι εύκολη η κατάσταση, αυτό που περνάμε και οι δύο, αλλά πιστεύω πως στο τέλος θα βγούμε κερδισμένοι. Στο τέλος θα μας κρίνει ο κόσμος. Πέρα από το ότι ήθελα να του αφιερώσω το γκολ για όσα ακούω και ακούμε, αλλά και για όλη την ομάδα, γιατί ακούμε πολλά πράγματα επειδή δεν έχουμε το εύκολο γκολ, αλλά σε όλα τα άλλα είμαστε πολύ καλοί. Αν είχαμε και το εύκολο γκολ θα ήμασταν ήδη στην πρώτη τετράδα».

Για την ρεβάνς με τον ΠΑΣ:
«Ηττηθήκαμε εκεί 1-0, Παναθηναϊκός είμαστε, πρέπει να δουλέψουμε μέχρι την Τετάρτη, να δούμε τι έφταιξε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και να γυρίσουμε την κατάσταση».

Για τα σημαντικά παιχνίδια που έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός:
«Αυτές οι εβδομάδες είναι πολύ σημαντικές. Το πρώτο σημαντικό ήταν σήμερα, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά να νικάμε και να προχωράμε».

Για τα παράπονα του Παναθηναϊκού από την διαιτησία:
«Πριν το ματς με τα Γιάννενα υπήρχε πιο πολύ θυμός, γιατί πηγαίναμε να παίξουμε σε ένα ντέρμπι και δεν μας φέρονται με σεβασμό όπως έχουμε ξανά ζήσει. Δεν πρέπει να βλέπουμε ποιος πάει για πρωτάθλημα και είναι σε καλύτερη φάση, θα πρέπει να είναι καλύτερα τα πράγματα για όλους».

Για το συμβόλαιό του και για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων:
«Έχω σχεδόν 10 χρόνια στην ομάδα, από εκεί και πέρα δεν ακούω για άλλες ομάδες. Είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι, δεν έχω κάποιο νέο από την ομάδα μου, αυτό είναι μέσα στο ποδόσφαιρο, θα συνεχίσουμε και θα δούμε στο τέλος».

Για τον κόσμο που δεν πηγαίνει στο ΟΑΚΑ:
«Ο κόσμος θέλει να δει νίκες, αυτό είναι πιο σημαντικό για τον κόσμο. Νομίζω πως αν συνεχίσουμε όπως σήμερα, θα έρθει και ο κόσμος».

Για το αν πρέπει να κάνει κάτι και η διοίκηση για την διαιτησία:
«Δεν νομίζω πως για να έχουμε καλύτερη συμπεριφορά από την διαιτησία θα πρέπει να κάνει η διοίκηση κάτι. Δηλαδή στις άλλες χώρες πρέπει να ασχοληθεί η διοίκηση με την διαιτησία για να υπάρχουν σωστές αποφάσεις; Αυτό γίνεται μόνο στην Ελλάδα. Βάλαμε το VAR για να έχουμε καλύτερες αποφάσεις. Μας ακυρώθηκε κανονικό γκολ με την Ξάνθη, δεχτήκαμε γκολ οφσάιντ από την Ξάνθη, δεν μας δόθηκε πέναλτι στο Καραϊσκάκη, θα μπορούσαμε με αυτές τις αποφάσεις να ήμασταν τρίτοι».

Για το πως κινήθηκε στο γκολ του:
«Μέσα στον αγωνιστικό χώρο κατάλαβα πως θα γίνει μεγάλη μπαλιά στον Μακέντα και κατάλαβα πως θα απομακρυνθεί προς εκεί, κατευθύνθηκα προς τη μπάλα και ευτύχησα να σκοράρω. Ήταν μια καλή ευκαιρία και στο Καραϊσκάκη, αλλά δυστυχώς δεν το έκανα».

Για τον χαμό της φίλης του Πανιώνιου:
«Να ευχηθούμε συλλυπητήρια, δεν κοιτάμε οπαδικά σε αυτά».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ