ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βουβή διαμαρτυρία και μήνυμα των φίλων του Παναθηναϊκού

Βουβή διαμαρτυρία και μήνυμα των φίλων του Παναθηναϊκού
Παναθηναϊκός οπαδοί INTIME SPORTS

Οι οργανωμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού θέλησαν με έναν τρόπο που δεν είναι συνηθισμένος να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια για την έως τώρα εικόνα του τριφυλλιού.

Μετά τον αποκλεισμό σοκ από την Γκαμπάλα και τα όσα ακολούθησαν μετά το τέλος του ματς αλλά και με την παρουσία των φίλων του Παναθηναϊκού το Σάββατο στο "Γ. Καλαφάτης" αποτελούσε ερωτηματικό η στάση που θα κρατούσαν στη διάρκεια του ματς με τη Καλλονή.

Αρκετοί ήταν αυτοί που περίμεναν ότι θα υπάρξουν αποδοκιμασίες πριν το ματς, στη διάρκεια της αναμέτρησης και ίσως και κάποια πανό για τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του τριφυλλιού. Άλλωστε αυτό είναι και το συνηθισμένο μιλώντας για τα όσα έχουμε δει στο ελληνικό ποδόσφαιρο όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Και όμως οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού επέλεξαν έναν διαφορετικό τρόπο διαμαρτυρίας προκειμένου να εκδηλώσουν τη δυσαρέσκεια τους για την έως τώρα εικόνα του τριφυλλιού.

Συγκεκριμένα το πέταλο της Θύρας 13 παρέμεινε βουβό σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Σε κανένα σημείο του αγώνα κανείς από τις θύρες 13-14 δεν χειροκρότησε, κανείς δεν φώναξε ούτε ένα σύνθημα και κανείς δεν αποδοκίμασε.

Ακόμα και στα γκολ που πέτυχε ο Παναθηναϊκός εις βάρος της Καλλονής υπήρξαν χειροκροτήματα απ' όλες τις άλλες θύρες αλλά όχι από το πέταλο των οργανωμένων στην Θύρα 13.

Μια εικόνα σίγουρα πρωτόγνωρη καθώς αν και στο γήπεδο υπήρχαν κοντά στους 8.000 η ατμόσφαιρα ήταν σαν να γινόταν το παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών.

Με τη στάση τους αυτή η Θύρα 13 θέλησε να περάσει το μήνυμα πως ανοχή και στήριξη τέλος και πως προκειμένου να χειροκροτήσουν και πάλι και να φωνάξουν για την αγαπημένη τους ομάδα θα πρέπει πρώτα μέσα στον αγωνιστικό χώρο να δείξουν ότι το αξίζουν. Άλλωστε αυτό ήταν και το μήνυμα που τους μετέφεραν και με την επίσκεψη τους το Σάββατο το βράδυ στο "Γ. Καλαφάτης".

Συνθήματα για τον Παναθηναϊκό από το 87'

Οι οργανωμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού σηκώθηκαν από τις θέσεις τους στο 87' της αναμέτρησης, με το σκορ να είναι στο 4-0, και στο 88' ακούστηκε το πρώτο σύνθημα με το "ΠΑΟ, ΠΑΟ, ΠΑΟ" να ακούγεται ρυθμικά καθώς και το "ΠΑΟ Θρησκεία Θύρα 13" ενώ ακολούθησε ο ύμνος του συλλόγου αλλά και ο ύμνος των φίλων του τριφυλλιού.

"Πάρτε το πρωτάθλημα και φύγετε"

Με το τέλος του ματς μάλιστα οι φίλοι τριφυλλιού φώναξαν συνθήματα με τα οποία ζητούσαν το πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό ενώ υπήρξαν και πάλι χλιαρές αποδοκιμασίες κατά του Αναστασίου.

Συγκεκριμένα φώναζαν "Πρωταθλητή σε θέλουμε Παναθηναϊκέ" και "Πάρτε το πρωτάθλημα και φύγετε από εδώ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ