ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βλέπει Βαλβέρδε και Μπαρτσελόνα ο Ουζουνίδης

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, και ο γυμναστής των πράσινων, Νίκος Γιάγκου, θα βρεθούν στην Βαρκελώνη για να δουν από κοντά προπονήσεις της Μπαρτσελόνα και παιχνίδι των Καταλανών ενώ θα μιλήσουν και με τον Βαλβέρδε και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Στην Βαρκελώνη θα ταξιδέψει την Παρασκευή ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, συνοδευόμενος από τον γυμναστή της ομάδας, Νίκο Γιάγκου.

Σκοπός του ταξιδιού του Έλληνα τεχνικού είναι να παρακολουθήσει από κοντά προπονήσεις της Μπαρτσελόνα και να έχει συνάντηση με τον Ερνέστο Βαλβδέρδε με τον οποίο είχε διατηρήσει μια αρκετά καλή σχέση από την παρουσία του Βάσκου τεχνικού τα χρόνια που ήταν στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Οι Ουζουνίδης, Γιάγκου θα ταξιδέψουν την Παρασκευή (16/3) στην Ισπανία, θα δουν την προπόνηση του Σαββάτου και εν συνεχεία τη Κυριακή θα παρακολουθήσουν από τις εξέδρες του Καμπ Νόου την αναμέτρηση με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ομάδα που είχε αντιμετωπίσει και ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι στα πλαίσια των προκριματικών του Europa League.

Οι πράσινοι είχαν στείλει εδώ και καιρό μέιλ στην Μπαρτσελόνα ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι και η απάντηση των Καταλανών ήταν θετική. Οπότε από τη στιγμή που προέκυψε τώρα η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των όσων έχουν γίνει, ο 49χρονος τεχνικός και ο γυμναστής του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να πάνε τώρα στην Βαρκελώνη.

Μάλιστα οι δυο τους έχουν ήδη κανονίσει εκτός της προπόνησης και του αγώνα που θα δουν να υπάρξει χρόνος ώστε να καθίσουν και να τα πουν και εκτός γηπέδου με τον Βαλβέρδε και τους συνεργάτες του. Η επιστροφή τους στην Ελλάδα είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη το απόγευμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ