ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βλαχοδήμος: "Στόχος να βγούμε πρώτοι στα play-offs"

Βλαχοδήμος: "Στόχος να βγούμε πρώτοι στα play-offs"
Βλαχοδήμος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, έθεσε ως στόχο του Παναθηναϊκού την κατάληψη της πρώτης θέσεις στα play-offs. Τι είπε για την αγωνιστική του κατάσταση.

Με το πέρασμα του καιρού θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ολόκληρο 90λεπτο υποστήριξε ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος στη NOVA, μετά τη λήξη του ματς με τον ΠΑΟΚ, θέτοντας ως στόχο του των "πρασίνων", την κατάληψη της πρώτης θέσης στα play-offs.

"O κόουτς ζητά κίνηση συνεχώς, εγώ κάνω αυτά που μου ζητά. Είμαι πιο ώριμος, πιο ήρεμος όσο περνά ο χρόνος, όσο πιο πολλά παιχνίδια πάρω, τόσο θα τα πατάω καλύτερα. Σίγουρα το σύστημα μου αρέσει, με βοηθά περισσότερο".

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα: "Εγώ θέλω να κοιτάξω παιχνίδι με το παιχνίδι, να δουλέψουμε σκληρά και θέλουμε να βγούμε πρώτοι στα play-offs".

Για το γεγονός ότι παίζει με την ίδια ευκολία αριστερά και δεξιά: "Και στη Γαλλία έπαιζα αριστερα. Μπορώ να παίξω και αριστερά και δεξιά. Με βολεύει πιο πολύ αριστερά".

Για την εμπειρία στου στη Νιμ: "Θετικοί οι 4 μήνες στη Γαλλία. Έμαθα κάποια άλλα πράγματα από άλλο πρωτάθλημα και με βοήθησε αρκετά αυτό"

Για το αν μπορεί να παίξει για 90 λεπτά σε υψηλό επίπεδο: "Για 90 λεπτά σε υψηλό επίπεδο είναι λίγο νωρίς, αλλά είμαι σε καλή φυσική κατάσταση. Όσο περνά ο χρόνος ανεβαίνω".

Για το εάν βοήθησε στην προσαρμογή το γεγονός ότι στην ομάδα είναι και ο αδερφός του, Οδυσσέας: "Είναι ωραία να είσαι με τον αδερφό σου σε μια ομάδα, ήξερα και κάποια άλλα παιδιά. Είχαμε παίξει και τρία ματς, μαζί, στη Στουτγάρδη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ