ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βλαχοδήμος: "Πάντα ωραίο να νικάς στα ντέρμπι"

28/10/2017 Panathinaikos Vs Olympiacos for Superleague season 2017-18, in Apostolos Nikolaidis Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography
28/10/2017 Panathinaikos Vs Olympiacos for Superleague season 2017-18, in Apostolos Nikolaidis Stadium, in Athens - Greece Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography GEORGIA PANAGOPOULOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος χαρακτήρισε "μεγάλη" τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, ενώ απάντησε για το αν οι "πράσινοι" μπορούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός πήρε το ντέρμπι, επικρατώντας 1-0 του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο για την 9η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Μεγάλος πρωταγωνιστής για το "τριφύλλι", ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος κράτησε όρθια την ομάδα του με τρομερές επεμβάσεις στα τελευταία λεπτά.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο νεαρός γκολκίπερ μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου και υποστήριξε πως είναι πάντα ωραίο να νικάς ένα ντέρμπι, ενώ απάντησε για το αν οι "πράσινοι" μπορούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Ήταν μια μεγάλη νίκη. Πάντα ωραίο να νικάς στα ντέρμπι. Αυτό ήθελε ο κόσμος, αυτό θέλαμε κι εμείς και είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε αυτό το παιχνίδι. Το να κερδίζεις ένα ντέρμπι είναι πάντα ξεχωριστό, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε με σκληρή δουλειά από ‘δω και πέρα. Να χαρούμε σήμερα και αύριο και μετά να επικεντρωθούμε στα επόμενα ματς", ανέφερε αρχικά.

Για τη σημασία της νίκης: "Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη για την ομάδα, για τη βαθμολογία και για τον κόσμο. Και σε αυτό το σημείο θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Πρέπει να είμαστε πάντα καλά και ο ένας να βοηθάει τον άλλον. Ήταν μια τρομερή ατμόσφαιρα σήμερα και ελπίζω να είναι πάντα έτσι".

Για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα: "Αν μπορούμε, αυτό δεν το ξέρω. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα προσπαθήσουμε. Θα κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και πρέπει να ξεκινήσουμε και εκτός έδρας. Πιστεύω ότι θα μας δώσει φόρα το σημερινό ματς και θα το κάνουμε".

Photo Credits: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ