ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βλαχοδήμος: "Κάναμε πολλά λάθη και χάσαμε το παιχνίδι"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΚΛΕΣΙΟ(Α) ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ(Κ) ΧΟΥΛΤ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΚΛΕΣΙΟ(Α) ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ(Κ) ΧΟΥΛΤ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο καλύτερος του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, στάθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης στα πολλά λάθη που έκαναν όλοι οι παίκτες του τριφυλλιού.

Ο ίδιος προσπάθησε να κρατήσει όρθιο τον Παναθηναϊκό αλλά δεν τα κατάφερε. Ο λόγος για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο που μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης στην εκπομπή της "NOVA" η "ώρα των πρωταθλητών" και τόνισε πως τα λάθη όλης της ομάδας κόστισαν στους πράσινους.

Τι δεν πήγε καλά σήμερα;
"Πολλά πράγματα δεν πήγαν καλά σήμερα. Θέλαμε να μπούμε διαφορετικά στο παιχνίδι, θέλαμε τη νίκη. Κάναμε πολλά λάθη και χάσαμε το παιχνίδι".

Είδαμε πολλά λάθη στο αμυντικό κομμάτι, τι φταίει;
"Πιστεύω ότι ήταν μια κακή εμφάνιση από όλους μας. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε πολλά πράγματα, δεν μας βγήκαν. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το ματς αλλά δεν μας έκατσε. Τώρα συνεχίζουμε τη δουλειά στην προπόνηση και πρέπει να βοηθήσει ο ένας τον άλλο για να βγούμε από εδώ".

Ο προπονητής σας είπε ότι το μυαλό σας δεν ήταν εδώ με όσα έχουν γίνει. Αντιλήφθηκες εσύ κάτι τέτοιο;
"Δεν μπορώ να το πω εγώ γιατί δεν είμαι μέσα στον κάθε παίκτη. Εμάς δεν πρέπει να μας ενοχλήσει αυτό. Είμαστε ποδοσφαιριστές και σε αυτά τα 90λεπτά πρέπει να το ξεχάσεις".

Πως το έχετε αντιμετωπίσει όλο αυτό;
"Εμείς μιλήσαμε μέσα στα αποδυτήρια για αυτό. Ήρθε και ο κόσμος στο Κορωπί. Σαν παίκτες να προσπαθήσουμε να δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο".

Πως μπορεί να γίνει καλύτερη η κατάσταση;
"Αυτά γίνονται μόνο με νίκες. Να δουλέψουμε, να συγκεντρωθούμε μόνο στο ποδόσφαιρο".

Από την αρχή της σεζόν υπάρχουν πολλές αλλαγές στην άμυνα θεωρείς ότι παίζει και αυτό το ρόλο του στην κακή αμυντική λειτουργία;
"Και πέρυσι είχαμε σε πολλά παιχνίδια αλλαγές στην άμυνα. Πρέπει να το βρούμε σαν ομάδα. Να ξέρουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται τι θα κάνει ο άλλος για να δουλέψουμε σαν ομάδα".

Υπάρχει το ενδιαφέρον από τη Μπενφίκα, ξέρεις κάτι, είσαι ώριμος να πας και σε ένα άλλο πρωτάθλημα;
"Ως τώρα δεν ξέρω τίποτα και πιστεύω δεν είναι η σωστή στιγμή να μιλήσω για αυτό το θέμα".

Εσύ θα ήθελες να μείνεις στον Παναθηναϊκό ή να φύγεις;
"Εμείς σήμερα χάσαμε αυτό το παιχνίδι. Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό το θέμα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ