ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βιγιαφάνιες: "Ελπίζω να παίξω στην Εθνική Ελλάδας"

PRE GAME / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
Βιγιαφάνιες EUROKINISSI SPORTS

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες εξέφρασε την ευχή να αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα και να τεθεί στη διάθεση του Μίκαελ Σκίμπε.

Η ελληνοποίηση του Ζέκα και η κλήση του στην Εθνική Ελλάδας, λειτουργεί ως κίνητρο για ακόμα έναν ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. Ο Λούκας Βιγιαφάνιες εξέφρασε την επιθυμία να αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα και να τεθεί στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή, Μίκαελ Σκίμπε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργεντινού χαφ στο novasports.gr:

Για την απόκτηση ελληνικής υπηκοότητας: « Πραγματικά αισθάνομαι πολύ χαρούμενος, γιατί ο Ζέκα πήρε την υπηκοότητα. Είναι κάτι που ήθελε πολύ και το άξιζε. Ήθελε και ο ίδιος να εκπροσωπήσει την Ελλάδα μέσω της Εθνικής ομάδας. Μια χώρα την οποία και εκείνος και εγώ, αγαπάμε πολύ. Από την πλευρά μου, ακόμα αναμένω και από εκεί και πέρα περιμένω να εξελιχθούν τα πράγματα και να γίνουν όπως πρέπει. Ελπίζω κι εγώ να έχω την ίδια τύχη».

Για τη συμμετοχή με την Εθνική ομάδα: « Με τον κ. Σκίμπε δεν έχω μιλήσει άμεσα, όμως άκουσα τις δηλώσεις που είχε κάνει, ότι και εκείνος προσβλέπει να είμαι κι εγώ μαζί τους. Δυνατότητες υπάρχουν και νομίζω ότι αν βοηθήσουν οι άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν, τότε θα ανοίξει ο δρόμος. Πάντως υπάρχουν οι δυνατότητες».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ