ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

VIDEO: Πλήρωσε λάθη και κούραση ο Παναθηναϊκός Κ17, έχασε 4-0 από τη Φλαμένγκο

VIDEO: Πλήρωσε λάθη και κούραση ο Παναθηναϊκός Κ17, έχασε 4-0 από τη Φλαμένγκο

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 4-0 στη δεύτερη μέρα του Puskas Cup γνωρίζοντας την ήττα από τη Φλαμένγκο με τους πράσινους να εμφανίζονται αρκετά κουρασμένοι ενώ έκαναν και πολλά λάθη που τους στοίχησαν.

Την κούραση και τα λάθη του πλήρωσε ο Παναθηναϊκός Κ17 στο παιχνίδι με τη Φλαμένγκο για τη δεύτερη μέρα του Puskas Cup. Οι πράσινοι ηττήθηκαν με 4-0 με τους Βραζιλιάνους να είναι καλύτεροι σε όλο το ματς και να εκμεταλλεύονται στο έπακρο τα πολλά πράσινα λάθη.

Οι παίκτες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου εμφανίστηκαν αρκετά κουρασμένοι στη διάρκεια της αναμέτρησης, απόρροια και της συμμετοχής τους πριν μια εβδομάδα στο Final-4 Κ17 αλλά και της απουσίας τεσσάρων βασικών στελεχών του τριφυλλιού.

Η Φλαμένγκοπήρε το προβάδισμα στο 13' με πλασέ από κοντά ενώ το 2-0 έγινε στο 27' με τους Βραζιλιάνους να κλέβουν και να φεύγουν γρήγορα στην αντεπίθεση.

Ένα λεπτό μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Παναθηναϊκός δέχθηκε και τρίτο γκολ ενώ το 4-0 έγινε στο 35' μετά από σουτ μέσα από την περιοχή.

Παναθηναϊκός: Χριστοδούλης, Βαγιαννίδης, Σπίνος, Σαντικάι, Παρασκευόπουλος, Μαυρουδής, Σερπέζης (54' Ντομάτας), Κώστας (31' Αθανασακόπουλος), Τζαβίδας (54' Λαζαρίδης), Ζαγαρίτης (59' Αναστόπουλος), Τσιμπόκας (44' Σιατούνης).

Το μόνο που κατάφερε ο Παναθηναϊκός ήταν να επικρατήσει στα πέναλτι που ακολουθούν κάθε ματς, ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Οι πράσινοι επικράτησαν με 3-2 με τον Χριστοδούλη να πιάνει το πρώτο και τους Ντοματά, Αθανασακόπουλο και Παρασκευόπουλο να βρίσκουν στόχο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ