ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

VIDEO: Η στιγμή της έκρηξης στο 2-1 του Παναθηναϊκού και η αποθέωση

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δείτε όσα κατέγραψε η παρακάμερα του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ με το βίντεο να εστιάζει στην έκρηξη χαράς που ακολούθησε το νικηφόρο γκολ του Χίλιεμαρκ και την αποθέωση του κόσμου του τριφυλλιού.

Η πράσινη παρακάμερα κατέγραψε στον απόλυτο βαθμό την έκταση στο γκολ της νίκης του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΛ με το τέρμα του Χίλιεμαρκ στο 93' και τους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν και το βίντεο που ετοίμασε η πράσινη ΠΑΕ είναι εντυπωσιακό.

Από τη στιγμή που ο Μόλινς σκυθρωπός δεν κοιτάει τη φάση και στρέφει το βλέμμα του προς τα κάτω μέχρι την ώρα που ακούει τις ιαχές του κόσμου στο γκολ και πετάγεται σαν ελατήριο και τρέχει πάνω στον Σουηδό μέσο.

Όπως άλλωστε έκαναν και όλοι οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, τεχνικό τιμ, φροντιστές, γιατροί και όσοι ήταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού πλην του Ουζουνίδη που θέλησε να πανηγυρίσει μαζί με τον κόσμο και σφίγγοντας τις γροθιές του προς τους οπαδούς.

Επίσης στο βίντεο διάρκειας 13 λεπτών υπάρχει μια γερή δόση από την ατμόσφαιρα στην Λεωφόρο και κυρίως απ' όσα ακολούθησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης και την αποθέωση του κόσμου σε παίκτες και Μαρίνο Ουζουνίδη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ