ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βγαίνουν τα εισιτήρια του αιώνιου ντέρμπι

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Τετάρτη τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ορίζοντας ακριβές τιμές. Επαφές με τους οργανωμένους για να μην συμβεί το παραμικρό.

Το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων που θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Οκτωβρίου στο "Απόστολος Νικολαΐδης", δίνει την ευκαιρία στη διοίκηση να εισπράξει ένα σημαντικό ποσό από τα εισιτήρια, που θα το χρησιμοποιήσει για την κάλυψη των αναγκών της. Για αυτό, η ΠΑΕ θα ορίσει υψηλές τιμές με τα φθηνότερα να κοστίζουν 25 ευρώ στα "πέταλα" και τα ακριβότερα να τιμώνται 200 ευρώ, στη θύρα των επισήμων του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Η προπώληση θα αρχίσει την Τετάρτη (18/10) και ήδη, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους οπαδούς, οι οποίοι ρωτούν εδώ και αρκετές ημέρες. Η ΠΑΕ αποφάσισε να μην εκδώσει προσκλήσεις για το συγκεκριμένο παιχνίδι, εκτός από τις υποχρεώσεις προς τους χορηγούς, ώστε να επωφεληθεί το μέγιστο δυνατό. Ο Ολυμπιακός είναι το πιο εμπορικό όνομα για τους φίλους του Παναθηναϊκού και εκτιμάται πως τα εισιτήρια θα εξαντληθούν σύντομα.

Βέβαια, το αιώνιο ντέρμπι αναμένεται να αποφέρει υψηλά έσοδα, όμως κρύβει κινδύνους για τιμωρία της έδρας. Οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού θα έχουν επαφές με τους επικεφαλής των οργανωμένων, ώστε με τη συνεργασία τους να εξασφαλίσουν την ασφαλή διεξαγωγή του ντέρμπι. Το παιχνίδι του προηγούμενο Μαρτίου θα αποτελέσει τον οδηγό, αφού τότε δεν είχε συμβεί το παραμικρό και ο Παναθηναϊκός διοργάνωσε άψογα όλους τους τομείς του ματς.

Άλλωστε, ακολουθεί στις 11 Νοεμβρίου η αναμέτρηση με την ΑΕΚ, στην οποία ο Παναθηναϊκός φιλοδοξεί να έχει σημαντικές εισπράξεις. Κάτι που δεν θα συμβεί, εάν το "Απόστολος Νικολαΐδης" κλείσει λόγω τιμωρίας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ