ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βέμερ: "Σέβομαι τον Παναθηναϊκό, δεν εμπιστεύομαι τους ανθρώπους της ΠΑΕ"

ΑΦΙΞΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ (EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
Βέμερ EUROKINISSI SPORTS

Λίγες μέρες μετά την επιβολή αφαίρεσης τριών βαθμών στον Παναθηναϊκό, ο Γενς Βέμερ δήλωσε στο Sport24.gr ότι δεν εμπιστεύεται τους ανθρώπους της ΠΑΕ και ότι η αδιαφορία τους οδήγησε τα πράγματα ως εκεί.

Την προηγούμενη Δευτέρα (19/3) η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός αφαίρεση τριών βαθμών για τα χρήματα που οφείλονται στον Γενς Βέμερ. Ποινή που θα ενεργοποιηθεί όταν γίνει νέο δικαστήριο, καθώς στην απόφαση που εκδόθηκε ξεκαθαρίστηκε ότι "απορρίπτεται η αίτηση κατά το σκέλος της ενεργοποίησης".

Ο 32χρονος Γερμανός μίλησε στο Sport24.gr για τη δικαστική του διαμάχη με το "τριφύλλι" και υποστήριξε ότι σέβεται τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν εμπιστεύεται τους ανθρώπους της ΠΑΕ, οι οποίοι "αδιαφορούν". Σύμφωνα με τον Βέμερ, η διοίκηση των "πρασίνων" δεν αντιμετωπίζει με σοβαρότητα το θέμα του, ενώ επεσήμανε ότι θέλει να ξεμπερδεύει το συντομότερο μετά την εις βάρος του "κοροϊδία"...

Η δήλωση του Βέμερ:

"Είμαι ψυχολογικά κουρασμένος. Θέλω να τελειώνω το συντομότερο με αυτή την ιστορία, ώστε να αφοσιωθώ στο τι θα κάνω παραπέρα. Κατάλαβα όλο αυτό το διάστημα ότι υπάρχει κοροϊδία από τον Παναθηναϊκό. Μου είπαν να λάβω πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που δικαιούμαι. Να πάρω 200.000€ και να χαρίσω 400.000€. Δεν μου έχουν πει τίποτα απολύτως για την εφορία. Μου έχουν δεσμεύσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελλάδα λόγω μη καταβολής φόρων, κάτι που έπρεπε να κάνει ο Παναθηναϊκός. Δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά το θέμα.

Καμία εγγύηση, τίποτα χειροπιαστό. Είμαστε εδώ και 1,5 χρόνο στο δικαστήριο και μου ζητούν διακανονισμό χωρίς να υπάρχει καμία εγγύηση. Γιατί να υπογράψω; Για να είμαστε πάλι στα δικαστήρια σε τρεις μήνες; Όλοι νομίζουν ότι θέλω να κάνω κακό στον Παναθηναϊκό. Δεν είναι ότι δεν σέβομαι την ομάδα, είναι ότι δεν εμπιστεύομαι τους ανθρώπους που είναι στην ΠΑΕ. Και δεν αναφέρομαι, ασφαλώς, στο προσωπικό. Δεν βλέπω κάποιον αξιόλογο άνθρωπο να μου πει κάτι και να τον πιστέψω. Η αδιαφορία των ανθρώπων της ΠΑΕ με οδήγησαν ως εδώ. Αν δεν ήταν ο κ. Ουζουνίδης, η ομάδα τώρα θα είχε διαλυθεί".

Ο Βέμερ κατέγραψε στον Παναθηναϊκό δέκα συμμετοχές όλες κι όλες, τη σεζόν 2015-2016. Οι τέσσερις ήταν στο πρωτάθλημα, οι τρεις στο κύπελλο και οι τρεις στην Ευρώπη. Από τότε που έφυγε από τον Παναθηναϊκό δεν έχει ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ