ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βέλεθ: "Ήρθα για το πλάνο, πρώτος στόχος η επιστροφή στην Ευρώπη"

Βέλεθ: "Ήρθα για το πλάνο, πρώτος στόχος η επιστροφή στην Ευρώπη"

Ο Φραν Βέλεθ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού στάθηκε αρκετά σε δύο πράγματα, στο πλάνο που του παρουσιάστηκε και στην Ευρωπαϊκή παρουσία των πράσινων. (VIDEO)

Ο Φραν Βέλεθ είναι και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού από το μεσημέρι της Τρίτης και ο Ισπανός αμυντικός στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού μίλησε αρκετές φορές για το πλάνο που τον έπεισε να πει το ναι στην πρόταση του Τσάβι Ρόκα.

Ο κεντρικός αμυντικός θέλει να παίξει με τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη και αυτό έθεσε ως πρώτο στόχο την επόμενη σεζόν μαζί με την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Βέλεθ και δείτε τις πρώτες του εικόνες φορώντας τα πράσινα από τα αποδυτήρια του "Γ. Καλαφάτης" και κάποια εντυπωσιακά πλάνα που κατέγραψε το PAO TV:

Για το γιατί επέλεξε τον Παναθηναϊκό:
"Όταν ξεκίνησα να μιλάω με τον Τσάβι Ρόκα μου ανέλυσε ένα πολύ φιλόδοξο πλάνο που μου άρεσε. Επίσης είναι σημαντικό για μένα να υπάρχει απευθείας πτήση για την πόλη μου στν Ισπανία προκειμένου να βλέπω την οικογένεια μου γιατί είναι σημαντικό. Αλλά κυρίως ήρθα για το πλάνο, για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις".

Τι του άρεσε στο πλάνο:
"Είναι ένα πολύ φιλόδοξο πλάνο. Ήρθα σε μια ομάδα που έχει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές, μια ομάδα που έχει στόχο να παίξει ξανά στα ευρωπαϊκά σαλόνια, να πάει όσο ψηλότερα μπορεί στο πρωτάθλημα, να φτάσει στον τελικό ή και να το κατακτήσει. Αλλά το πιο σπουδαίο είναι να παίξουμε στην Ευρώπη και ότι άλλο έρθει θα είναι ευπρόσδεκτο. Είναι σημαντικό να μείνουμε ενωμένοι. Από την πρώτη ημέρα μου στον Παναθηναϊκό διαπίστωσα ότι είναι σαν μια οικογένεια και αυτό πρέπει να το διατηρήσουμε".

Για την παρουσία του Καρλίτος:
"Ναι, έχω ένα φίλο μου εδώ, αλλά έχω και Έλληνες φίλους, όπως τον Διούδη και τον Χατζηγιοβάνη και αυτό για εμένα είναι πολύ σημαντικό".

Για τους στόχους του:
"Κάθε χρόνο θέλω να βελτιώνομαι. Φυσικά είναι σημαντικό να είμαι υγιής. Αν καταφέρει η ομάδα να κατακτήσει έναν τίτλο για μένα θα είναι ότι πιο σημαντικό γιατί η ομάδα είναι πάνω από τα πρόσωπα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ