Βασιλειάδης: "Υπάρχει η βούληση να λυθεί το γηπεδικό του Παναθηναϊκού"

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, στη συνέντευξη του στη NOVA ρωτήθηκε και για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδή τονίζοντας πως πρόκειται για ένα μεγάλο project με δεδομένες δυσκολίες αλλά θέληση της πολιτείας να ξεπερασθούν.

Τη βούληση της κυβέρνησης να γίνει το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδή εξέφρασε για ακόμη μια φορά ο Υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, στη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στη NOVA. Ο κ. Βασιλειάδης έκανε λόγο για πολλές δυσκολίες που υπάρχουν αλλά και δεδομένη διάθεση να λυθούν όλα τα προβλήματα.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

Υπήρχαν εξαγγελίες για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γούδη;

"Να ξεκινήσουμε από το πιο δύσκολο πρώτα. Υπάρχει ένα σχέδιο για τη διπλή ανάπλαση του κέντρου της Αθήνας που είναι κομβική για τη πρωτεύσουα της χώρας και το γήπεδο του Παναθηναϊκού παίζει εξέχοντα ρόλο στο όλο project της ανάπτυξης. Αυτή τη στιγμή υπάρχει αντικειμενική δυσκολία. Έτσι και αλλιώς το project είναι αρκετά μεγάλο με πολλές δυσκολίες αλλά με βούληση να μπορέσουμε να καταλήξουμε.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια ακόμα αντικειμενική δυσκολία η οποία έχει να κάνει με την κατάστση που επικρατεί στον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό ο οποίος έχει πολύ μεγάλα προβλήματα και ελπίζουμε για το καλό του αθλητισμού να μπορέσει να τα ξεπεράσει. Επομένως είμαι αυτή τη στιγμή λίγο συγκρατημένος για να δούμε πως θα προχωρήσει η επόμενη μέρα αλλά νομίζω είναι στη σωστή κατεύθυνση και υπάρχει η βούληση για να λυθεί και το θέμα το γηπεδικό του Παναθηναϊκού.

Και προσέχτε γιατί γίνεται συχνά ένα λάθος. Είναι project τα οποία δεν τα χρηματοδοτεί η πολιτεία, δηλαδή δεν θα φτιάξει το κράτος γήπεδο στον Παναθηναϊκό, όπως δεν έφτιαξε γήπεδο στον Ολυμπιακό ή δεν θα φτιάξει στην ΑΕΚ. Τα έργα υποδομής που μπορεί να γίνουν είναι προς όφελος του κράτους και των πολιτών και αυτά ναι θα μπει η συνδρομή του κράτους αλλά μέχρι εκεί. Είναι ένα μεγάλο στοίχημα και ελπίζω να καταφέρουμε να το κερδίσουμε στο γήπεδο στο Γουδί".

Αναγνωρίζετε ή παραδέχεστε ότι υπήρχε μεγάλη καθυστέρηση στο να γίνει γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδή;

"Για αυτό εμείς δεν μιλάμε ούτε για νερά, ούτε για αυλάκια. Εμείς κρατάμε τους τόνους χαμηλούς, τον πήχη χαμηλά και λύνουμε τα προβλήματα. Και στο τέλος όταν θα κάνουμε τον απολογισμό το πρόσημο θα είναι θετικό. Ήδη λύσαμε το θέμα της ΑΕΚ. Όσονούπω θα είναι και στο θέμα του ΣΕΦ και του Ολυμπιακού Σταδίου καθώς εκεί υποθέτω θα πάει η κουβέντα".

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ VIDEO ASSISTANT REFEREE

Βασιλειάδης: "Σκοπεύουμε να προλάβουμε αυτή τη σεζόν το VAR"

ΣΤΗΡΙΞΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Βασιλειάδης: "Χτύπημα στη δομή εξάρτησης παραγόντων - διαιτησίας"

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24