ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βασικός ο Μπεργκ στον Παναθηναϊκό, στον πάγκο ο Μολίνς

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ICON

Από τη στιγμή που ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε μαζί του στην αποστολή τον Μάρκους Μπεργκ τον συμπεριέλαβε και στο αρχικό σχήμα κόντρα στον Ατρόμητο. Δεν αποκλείεται αλλαγή της τελευταίας στιγμής καθώς ο Χουλτ έχει ενοχλήσεις.

Η παρουσία του Μάρκους Μπεργκ στο ματς με τον Ατρόμητο την Παρασκευή ήταν αμφίβολη, το Σάββατο οι πιθανότητες ήταν 50-50 αλλά από τη στιγμή που ο Ουζουνίδης πήρε στην 20άδα τον Σουηδό άσο επέλεξε να τον ρίξει και στην μάχη χρησιμοποιώντας τον στο αρχικό σχήμα των πράσινων.

Πλην του Μπεργκ ο 48χρονος τεχνικός έβαλε στην θέση του Βιγιαφάνες τον Μπουμάλ και στην θέση του Μολέντο τον Ευαγγέλου και από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι είναι οι γνωστοί που έχουν παίξει στα περισσότερα παιχνίδια το τελευταίο διάστημα.

Η ενδεκάδα των πράσινων αποτελείται από τους: Ο. Βλαχοδήμο, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπή, Ευαγγέλου, Χουλτ, Ζέκα, Κουρμπέλη, Μπουμάλ, Εμποκού, Κλωναρίδη, Μπεργκ.

Στον πάγκο ο Μαρίνος Ουζουνίδης άφησε τους Κοτσόλη, Χατζηγιοβάνη, Μαρινάκη, Λουντ, Μολίνς, Μέστο και Π. Βλαχοδήμο. Εκτός αποστολής από την αρχική 20άδα έμειναν οι Στάικος, Πίσπας.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΧΟΥΛΤ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ

Δεν αποκλείεται τελευταία στιγμή να υπάρξει μια αλλαγή στο αριστερό άκρο καθώς ο Χουλτ αισθανόταν κάποιες ενοχλήσεις στον αστράγαλο και θα δοκιμάσει να δει αν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Αν δεν μπορέσει θα αντικατασταθεί. Άλλωστε στο τριφύλλι δεν θέλουν να ρισκάρουν με τίποτα την συμμετοχή του ενόψει και του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδος την Πέμπτη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ