ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τζανδάρης: "Μην δίνει υποσχέσεις που δεν κρατάει"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Φάνης Τζανδάρης υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός θα ήταν στην τριάδα της βαθμολογίας σε συνθήκες κανονικότητας, ενώ υποστήριξε ότι ο Ουζουνίδης έχει υπερβεί προ πολλού τις αρμοδιότητες του.

Την ευχή η διοίκηση να φανεί συνεπής στις εξαγγελίες της από εδώ και στο εξής, εξέφρασε ο Φάνης Τζανδάρης. Ο 24χρονος αμυντικός χαφ υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός θα πρωταγωνιστούσε με το ρόστερ που είχε το καλοκαίρι, αν δεν υπήρχαν τα εξωαγωνιστικά προβλήματα, ενώ αναφέρθηκε στη διαιτησία του ντέρμπι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζανδάρη στην εφημερίδα "Sportday":

Για το αν στο ματς με την ΑΕΚ έπαιξε ρόλο η διαιτησία: «Δεν θέλουμε να το κοιτάμε αυτό το κομμάτι, αλλά ο διαιτητής έδωσε δύο κίτρινες σε παίκτες, με αποτέλεσμα να μην μπορούν στη συνέχεια να κάνουν τίποτα. Ήταν στον στόπερ και στον αριστερό μπακ. Επόμενο να δεχθούμε και τη δεύτερη κίτρινη. Δεν μπορούμε να τα βάζουμε με τη διαιτησία εμείς, από την αρχή φάνηκε πως δεν πηγαίνει το παιχνίδι. Στη φάση με τον Κουλιμπαλί μπορούσαμε να κάνουμε το 0-1 και να είναι διαφορετικό το παιχνίδι».

Γι΄ αυτό που θα ζητούσαν από τη διοίκηση εκείνοςκαι οι συμπαίκτες του: «Πιστεύω πως δεν είναι δουλειά μας να το πούμε εμείς αυτό. Θέλαμε, πάντως, να έρθει ένας άνθρωπος που να αγαπάει την ομάδα πραγματικά και να μας μιλάνε ειλικρινά. Από την καρδιά τους. Να μην μας δίνουν υποσχέσεις και να μην τις κρατάνε».

Για το που θα ήταν τώρα ο Παναθηναϊκός αν δεν υπήρχαν τα διοικητικά προβλήματα, έχοντας παράλληλα και το υλικό του καλοκαιριού: «Αν ήμασταν όπως ξεκίνησε το καλοκαίρι, θα ήμασταν σίγουρα μέσα στην τριάδα. Γιατί είχαμε παικταράδες».

Για τον Ουζουνίδη: «Τι να πρωτοκάνει; Έχει δώσει λεφτά από την τσέπη του. Κάνει πολλά πράγματα που δεν είναι των καθηκόντων του κι αποσυντονίζεται κι αυτός».

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ