ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τσεκάρουν για τις πληρωμές οι παίκτες του Παναθηναϊκού

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ /  EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε ότι κατέβαλε χρήματα και οι παίκτες περιμένουν την επαλήθευση. Σε τρεις δόσεις η εξόφληση του Μαΐου.

Να υλοποιηθεί η δέσμευση του Γιάννη Αλαφούζου για πληρωμές, περιμένουν σήμερα (17/5) οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Με βάση τα λεγόμενα του Βασίλη Κωνσταντίνου, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει μεριμνήσει ώστε σήμερα να μπουν λεφτά στους τραπεζικούς λογαριασμούς των παικτών.

Οι "πράσινοι" θα ελέγξουν εάν έχουν πραγματοποιηθεί οι καταθέσεις και θα μιλήσουν μεταξύ τους μέχρι το μεσημέρι. Αναμφίβολα, εάν δεν πληρωθούν, τότε οι περισσότεροι θα αντιδράσουν δυναμικά με προσφυγές και τη διεκδίκηση της ελευθερίας τους.

Το ποσό που περιμένουν να πάρουν οι παίκτες σήμερα, είναι το 50% από τα οφειλόμενα των δόσεων Δεκεμβρίου και Φεβρουαρίου. Πάντως, από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού τόνιζαν την Τετάρτη (16/5) ότι έχουν μεταφερθεί λεφτά από τράπεζα του εξωτερικού και οι συναλλαγές θα φανούν μετά από 24 ώρες.

Όσον αφορά την εξόφληση των δόσεων του Δεκεμβρίου και του Φεβρουαρίου, η ΠΑΕ έχει δεσμευτεί ότι θα την καταβάλλει μέχρι τις 10 Ιουνίου. Όποιοι παίκτες επιθυμούν να πάρουν επιταγές ως εγγύηση μέχρι τότε, μπορούν να τη ζητήσουν από το λογιστήριο της ΠΑΕ.

Ακόμα, εκκρεμεί η δόση Μαΐου, για την οποία οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν καμία ενημέρωση. Ο Αλαφούζος και οι συνεργάτες του υπολογίζουν να την αποπληρώσουν σε τρεις μηνιαίες υποδόσεις μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, ωστόσο θα καταλήξουν στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ