ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τσάβες: "Θέλω να μείνω στη Μπόκα, συνεχίζω τις επαφές με Παναθηναϊκό"

Andres Chavez of Argentina's Boca Juniors reacts after failing to score during a Copa Libertadores soccer match against Nacional of Uruguay in Buenos Aires, Argentina, Thursday, May 19, 2016. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Αντρέ Τσάβες (AP Photo/Victor R. Caivano) AP

Ο Αντρές Τσάβες τοποθετήθηκε για πρώτη φορά με δηλώσεις του για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού τονίζοντας ότι πρωταρχικός του στόχος είναι η παραμονή του στη Μπόκα αλλά δεν απέκλεισε την έλευση του στην Ελλάδα. (VIDEO)

Αποτελεί ένα από τα πρόσωπα της επικαιρότητας για τη Μπόκα Τζούνιορς λόγω της πρότασης του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του αλλά έως τώρα ο ίδιος δεν είχε τοποθετηθεί επίσημα.

Ο λόγος για τον Αντρές Τσάβες ο οποίος βρέθηκε σε εκδήλωση των Αργεντινών το μεσημέρι της Δευτέρας και μίλησε στο "ESPN" για το ενδεχόμενο της μετακίνησης του στον Παναθηναϊκό.

Απ' όσα είπε ο Τσάβες φάνηκε ότι προτεραιότητα του είναι να μείνει στην Αργεντινή και να καταφέρει να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της Μπόκα και να αγωνιστεί για τον κόσμο της. Δεν απέκλεισε όμως το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα καθώς όπως τόνισε το θέμα το χειρίζεται ο μάνατζερ του.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι σε θέλει ο Παναθηναϊκός, αλλά τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι εσύ προτιμάς να μείνει στη Μπόκα. Τι ισχύει;
"Μου αρέσει πολύ στη Μπόκα, είμαι χαρούμενος. Συνεχίζω να μιλάω με τον Παναθηναϊκό, αλλά μου φαίνεται ότι ως ένα βαθμό, έχω πάρει την απόφαση μου".

Είσαι μπροστά σε αυτούς τους τρελούς οπαδούς. Τι απόφαση θα πάρεις;
"Θέλω να μείνω στη Μπόκα, οι οπαδοί της είναι τρελοί και μου αρέσουν".

Υπάρχει ακόμα η πιθανότητα να πας στην Ελλάδα;
"Είναι ανοιχτή η πιθανότητα. Οι δύο ομάδες μιλάνε και το χειρίζεται ο ατζέντης του. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί".

PHOTO CREDITS: (AP Photo/Victor R. Caivano)

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ