ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τσάβες: "Μεγάλη ευκαιρία για μένα"

Andres Chavez of Argentina's Boca Juniors reacts after failing to score during a Copa Libertadores soccer match against Nacional of Uruguay in Buenos Aires, Argentina, Thursday, May 19, 2016. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Αντρέ Τσάβες (AP Photo/Victor R. Caivano) AP

Ο Αντρές Τσάβες παραδέχτηκε ότι αποχωρεί από την Μπόκα για χάρη του Παναθηναϊκού τονίζοντας ότι ήταν μία μεγάλη ευκαιρία για εκείνον.

Την επιβεβαίωση της μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό έκανε ουσιαστικά ο Αντρές Τσάβες. Ο Αργεντινός στράικερ σε δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι μετακομίζει στην Ελλάδα και τους πράσινους αφού θεωρεί ότι του παρουσιάζεται μία σημαντική ευκαιρία.

Διαβάστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα των δηλώσεων του στην Αργεντινή: "Είναι μια μεγάλη ευκαιρία αυτή η μεταγραφή για μένα, αφού το όνειρο μου να παίξω στην Ευρώπη γίνεται πραγματικότητα. Η μεταγραφή μου σε μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και την Ευρώπη είναι σημαντική για την καριέρα μου. Ήταν μια καλή πρόταση και θεώρησα ότι θα ήταν το καλύτερο για μένα να πω "ναι" στην ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε.

Αυτή τη στιγμή είμαι συναισθηματικά φορτισμένος και για αυτό ήμουν συγκινημένος όταν υπέγραφα πριν κάποια αυτόγραφα. Είχα χαρεί όταν επέστρεψα στην ομάδα που μεγάλωσα και την οποίας είμαι οπαδός, αλλά παρουσιάστηκε αυτή τη ευκαιρία από τον Παναθηναϊκό και θεωρήσαμε τόσο εγώ όσο και η ομάδα μου ότι αυτό θα ήταν το καλύτερο για όλους.

Είμαι ευγνώμον στον προπονητή μου. Θα έχω πάντα τη Μπόκα στην καρδιά μου"

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ Η UEFA

Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για τη πιο δαπανηρή μεταγραφή του Παναθηναϊκού επί Γιάννη Αλαφούζου με τους πράσινους να δίνουν 1,3 εκατ. ευρώ σε Μπόκα και Μπάνφιλντ για το 50% των δικαιωμάτων του και άλλο 1,3 εκατ. ευρώ τον επόμενο Ιούνιο, προκειμένου να τον κάνουν 100% δικό τους.

Σε ότι έχει να κάνει με τον ίδιο του δίνουν ένα συμβόλαιο της τάξεως των 600.000, 650.000, 700.000 ευρώ για τα τρία χρόνια καθιστώντας τον έναν από τους ακριβοπληρωμένους πράσινους στο ρόστερ τους.

Πλέον η προσπάθεια που γίνεται από πλευράς Παναθηναϊκού είναι ο παίκτης να έρθει στην Ελλάδα όσο το δυνατόν πιο σύντομα, πιθανόν την Τετάρτη το πρωί, και να γίνει η ύστατη προσπάθεια να ολοκληρωθεί η μεταγραφή μέχρι την Τετάρτη το απόγευμα και να μπορέσει να δηλωθεί στην UEFA για τα ματς με την Αθλέτικ.

Κάτι το οποίο είναι πολύ δύσκολο αλλά στο τριφύλλι θα το παλέψουν προκειμένου ο Μαρίνος Ουζουνίδης να έχει μια ακόμη λύση τουλάχιστον για τον επαναληπτικό στο Μπιλμπάο.

Photo credits: AP Photo/Victor R. Caivano

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ