ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τριανταφυλλόπουλος: "Νίκη για να παραμείνουμε εντός στόχων"

Τριανταφυλλόπουλος: "Νίκη για να παραμείνουμε εντός στόχων"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Λεβαδειακού και τόνισε τη σημασία που έχει το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ.

Στην αρχική ενδεκάδα του αγώνα με το Λεβαδειακό βρέθηκε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος. Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην εύκολη νίκη των πράσινων, αλλά και τη συνέχεια αρχής γενομένης από το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ.

"Είναι δυο διαφορετικές διοργανώσεις το πρωτάθλημα με το κύπελλο. Εμείς θέλαμε να ξεκινήσουμε καλά στο Κύπελλο γιατί είναι πάντα σημαντικό να ξεκινάς με ένα προβάδισμα.

Από εκεί και πέρα σίγουρα κάθε νίκη δίνει ψυχολογία και κουράγιο για τη συνέχεια, η οποία είναι αρκετά δύσκολη. Εμείς οφείλουμε να κοιτάξουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι που έρχεται την Κυριακή, για να μπορούμε να παραμείνουμε μέσα στη διεκδίκηση των στόχων μας στο πρωτάθλημα" ήταν το αρχικό του σχόλιο για το ματς με τον Λεβαδειακό.

Αναφερόμενος στην ψυχολογία της ομάδας ενόψει και του ντέρμπι με την ΑΕΚ τόνισε: "Όπως είπα είναι διαφορετικές διοργανώσεις. Ένα ντέρμπι με ένα παιχνίδι απέναντι στον Λεβαδειακό, δεν έχει καμία σχέση. Δεν συγκρίνεται ένα ματς όπως αυτό της Κυριακής με έναν αγώνα Κυπέλλου απέναντι σε αντίπαλο χαμηλής δυναμικότητας. Εμείς, όμως, θα πρέπει να κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο ντέρμπι που θα γίνει στην έδρα μας".

Τέλος μίλησε για την επιστροφή του στην βασική ενδεκάδα: "Ήταν δύσκολο για εμένα μετά από τόσο καιρό να βρω ρυθμό και να παίξω στο παιχνίδι. Ωστόσο, κάνοντας τα... βασικά στην αρχή, το παιχνίδι κύλησε καλά. Εγώ δουλεύω καθημερινά για να δώσω στον προπονητή μου το «πρόβλημα» του αν θα με επιλέξει. Από εκεί και πέρα είναι δική του η κρίση αν θα με βάλει, εγώ είμαι έτοιμος να δώσω το 100%".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ