ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τι συμφώνησαν Αλαφούζος - Ουζουνίδης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ.(Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ.(Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ EUROKINISSI SPORTS

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Αλαφούζου-Ουζουνίδη με τις δυο πλευρές να μιλούν για την επόμενη μέρα. Τι αποφάσισαν οι δυο άνδρες.

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και ολοκληρώθηκε με τους δυο άνδρες να μιλούν για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα και να παίρνουν αποφάσεις για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό.

Απ' όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο 48χρονος τεχνικός ζήτησε ότι πρέπει να υπάρξει αντικαταστάτης του Νίκου Λυμπερόπουλου ώστε να αναλάβει τις συζητήσεις για τις μεταγραφές και αποχωρήσεις καθώς ο ίδιος δεν μπορεί να έχει και αυτό τον ρόλο.

Δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε μάλιστα μέσα στην εβδομάδα να βρεθεί και ο διάδοχος αλλά έως τότε κάποια πράγματα που ήδη είχαν δρομολογηθεί από το Νίκο Λυμπερόπουλο ίσως τρέξουν από τους ανθρώπους του τριφυλλιού, όπως για παράδειγμα η μεταγραφή του Κολοβέτσιου και του Αλτμάν αλλά και οι αποχωρήσεις παικτών με τους οποίους υπάρχει ήδη συμφωνία.

Επίσης αυτό που αποφασίστηκε είναι να υπάρχει αντικατάσταση όποιου παίκτη αποχωρήσει και φυσικά επιθυμία του 48χρονου τεχνικού ήταν να υπάρξει απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή ικανού να καλύψει το κενό που θα αφήσει ο Μάρκους Μπεργκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ