ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τράβηγμα ο Εμποκού, παραινέσεις ο Ουζουνίδης

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πολ Ζοσέ Εμποκού δεν θα αγωνιστεί στο αθηναϊκό ντέρμπι της Τετάρτης, ενώ ο Ουζουνίδης ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν ότι δεν αξίζουν την τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Παραινέσεις προς τους ποδοσφαιριστές του να δώσουν ότι τους έχει απομείνει στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια, έκανε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην προπόνηση της Δευτέρας (22/5) στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τους ζήτησε αντιδράσουν στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και να δείξουν απέναντι στην ΑΕΚ ότι άξιζαν κάτι καλύτερο στη φετινή σεζόν.

"Ξέρω ότι είμαστε κοντά στο τέλος, κατανοώ ότι είστε κουρασμένοι και έχουν γίνει πολλά, αλλά έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια και πρέπει να τα δώσετε όλα. Έχουμε περιθώρια να γυρίσουμε την κατάσταση και πρέπει να νικήσουμε την ΑΕΚ. Περιμένω να δείξετε τι αξίζετε και ότι βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση λόγω συγκυριών" ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Ουζουνίδης.

Στο μεταξύ, ο Πολ Ζοσέ Εμποκού υπέστη τράβηγμα στο δικέφαλο και δεν θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Κονγκολέζος υποβλήθηκε σε θεραπεία και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, δύσκολα θα αγωνιστεί σε άλλο παιχνίδι, αφού δεν πρόκειται να ληφθεί το παραμικρό ρίσκο.

Αντίθετα, οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Τζαντομένικο Μέστο γυμνάστηκαν κανονικά και τη Δευτέρα και θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για το ματς με την Ένωση.

Το πρόγραμμα της προπόνησης του Παναθηναϊκού περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις συναρμογής, παιχνίδι με άσκηση κατοχής και παιχνίδι τακτικής σε περιορισμένο χώρο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οιΤελάντερ, Βιγιαφάνιες, Μπεργκ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ